• Over
  • Blogposts

Maak kennis met Ertuğ Koşmaci

In 2013 richtte Ertuğ Koşmaci samen met Neşe Şenol Sanacount op. Als eigenaar en Senior Adviseur heeft Ertuğ divers takenpakket. Onder andere fiscaal- en bedrijfsadvies, proces- en rendementsverbetering, het maken van management informatie, begrotingen, prognoses en jaarrekeningen behoren tot zijn werkzaamheden. Ook neemt Ertuğ vaak de rol van projectmanager op zich en houdt hij zich bezig met bestuurstaken van Sanacount. 

Succes ondernemers en Team Sanacount

Een grote mate van diversiteit. En dat is ook precies wat Ertuğ het leukst vindt aan zijn werk. Dat én klanten ondersteunen zodat ze meters kunnen maken. Meewerken aan het succes van ondernemers en Team Sanacount. Dáár ligt zijn passie. Ertuğ is resultaatgericht, creatief én denkt altijd vooruit.

 

"Ik wil klanten op een duurzame manier ondersteunen zodat ze meters kunnen maken en hun doelen kunnen bereiken"
Ertug Kosmaci - Sanacount - Team
Ertuğ Koşmaci

Dagelijks mensen gelukkig met Sanacount

Het leukste aan het runnen van een bedrijf vindt Ertuğ om iedere dag mensen gelukkig te zien. Zowel het interne team als ondernemers wanneer hij kan bijdragen aan hun succes. Daar krijgt hij energie van. Ertuğ is echt van het samenwerken. Medewerkers krijgen dan ook veel verantwoordelijkheid binnen Sanacount. Zo kunnen ze groeien in hun rol. Door een veilige omgeving te creëren wilt Ertuğ het team laten uitblinken en zo samen klanten optimaal ondersteunen. 

Consultant EIFFEL en accountant Deloitte

Ertuğ volgde de opleiding tot Accountant Administratie Consultant (AA) en is daarnaast RB belastingadviseur. Als consultant voor EIFFEL heeft hij veel voor gemeentes, provincies, waterschappen en zorginstellingen gewerkt. Daarnaast heeft hij bij Deloitte als accountant en MKB adviseur gewerkt in de controle- en samenstelpraktijk. Het adviseren van bedrijven en ondernemers, daar ligt zijn kracht.

Wie is Ertuğ in zijn vrije tijd?

Ertuğ woont samen met zijn vrouw Neşe en hun twee dochters in Nijmegen Noord. Ook in zijn vrije tijd is hij vaak bezig met zijn kennis vergroten. Hij houdt van lezen en heeft een grote interesse in technologie en data analyse. Ook gezelligheid met familie, vrienden en het team vindt hij belangrijk. Fitness en steden bezoeken behoren daarnaast tot zijn favoriete hobby’s. Een leuk feitje: hoe leergierig Ertuğ ook is, hij zal ook altijd vooraan staan als het gaat om een leuke grap. 

Brainstormen over jouw ambities?

Wil je eens kennis maken met Sanacount of brainstormen over jouw doelen, ambities en/of organisatie? Ertuğ maakt graag tijd voor je vrij. Neem gerust contact met hem op. 

Wanneer kan je het beste een bv oprichten?

Alles over de oprichting van een bv

Verlaag jouw DGA salaris in 2021 en creëer extra financiële ruimte (TIP)

Sanacount Corona (COVID-19) update: TONK

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen