Whitepaper: Stappenplan voor het oprichten van een bv

Alles over de oprichting van een BV - BLogs - Nieuws - Sanacount

Oprichting van een bv

De afweging om een bv op te richten is weer actueel. Het tarief van de vennootschapsbelasting is verlaagd. En de ondernemersfaciliteiten voor de ondernemer in de inkomstenbelasting (ook wel IB ondernemer genoemd, bijvoorbeeld eenmanszaak of personenvennootschap) worden de komende jaren verder versoberd. De rechtsvorm bv biedt dus diverse fiscale voordelen. 

Wil je graag zelf meer inzicht krijgen in het oprichten van een bv? Of wil je de voor- en nadelen van een holdingstructuur helder hebben? In onderstaande whitepaper zetten we dit duidelijk voor je op een rijtje en eindigen we met een handig stappenplan van alle acties die moeten worden uitgevoerd als je een bv wilt oprichten. 

We helpen je graag bij de beoordeling of het oprichten van een bv interessant is

Wil jij eerst weten wat voor belastingvoordeel of -nadeel een bv heeft ten opzichte van jouw eenmanszaak? Hier vind je een whitepaper over het onderwerp. Wil jij geadviseerd worden? Wij hebben een rekenmodel ontwikkeld waarin we dit inzichtelijk maken en je een passend advies kunnen geven.

Hoe kunnen we jou helpen?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Voor meer informatie over het oprichten van een bv neem contact op met Ertug Kosmaci RB. Wij staan voor je klaar.

Deel pagina

Vragen over dit artikel?

 adviseert je graag!

Meer artikelen