HOERA! Sanacount wint de Exact Award Samenwerking

Sanacount wint Exact Samenwerking Award 2020
HOERA! Sanacount sleept de Exact Samenwerking Award 2020 binnen! Dit werd vandaag tijdens het online event Exact Live bekend gemaakt. Team Sanacount is ongelofelijk trots! Bekijk hier Sanacount verrast werd met de award. 

Top 10 in de boekhouding en accountancy van Nederland

Eerder liet Sanacount weten door Exact genomineerd te zijn voor als top 10 kantoor 2020. Jaarlijks reikt Exact drie awards uit aan accountancy- en administratiekantoren die voorop lopen in de snel veranderende accountancy branche. Er worden eerst tien kantoren uit het land uitgekozen om de strijd met elkaar aan te gaan. En Sanacount was hier een van. 

Pitch in Delft op het hoofdkantoor van Exact

Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om ervoor te zorgen dat we de award binnen slepen. Eerst ging onze collega Robert naar het Exact hoofdkantoor in Delft om in een pitch van 30 seconden uit te leggen waarom Sanacount de award verdient. Kort maar krachtig! Beter kunnen we het niet samenvatten. Je vindt de pitch van Robert hier.

Jury Exact overtuigd in een 10 minuten presentatie

Een paar weken later ging ook Ertug naar Delft om de jury van Exact te overtuigen van Sanacount middels een 10 minuten presentatie. En lukte hem! In een krachtige presentatie vertelde Ertug de jury onder andere over de missie van Sanacount om de prestaties van de klanten op een duurzame manier te verbeteren. Zodat zij op hun buurt weer een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Hierin speelt samenwerking met onze klanten een grote rol. Samen werken we aan het vergroten van hun succes. Dat geldt ook voor de medewerkers van Sanacount én de Sanacount Community. 

Massaal gestemd voor publieksprijs: Exact Crowd Award

Ieder jaar worden er drie awards vergeven door Exact: De Cloud Award, de Samenwerking Award en de Innovatie Award. Daarnaast is er ook een publieksprijs: de Exact Crowd Award.  Twee weken lang is Sanacount druk bezig geweest met stemmen verzamelen. En niet zonder resultaat: jullie hebben massaal gestemd. BEDANKT. Sanacount behaalde een mooie tweede plek voor de publieksprijs.

Sanacount sleept Exact Samenwerking Award binnen!

Kortom, het was een enorm spannende strijd. En niet zonder beloning. Sanacount wint de Exact Samenwerking Award. De volgende punten overtuigde de jury:

  • De persoonlijke klik met onze klanten.
  • De wil om ondernemers écht te helpen en een duurzame bijdrage te leveren aan hun prestaties.
  • Het online samenwerkingsplatform
  • De (binnenkort ook online!) Sanacount community waarin wij ondernemers met elkaar verbinden. 

Sanacount sleept Exact Samenwerking Award binnen!

Team Sanacount is ongelofelijk trots en dankbaar! We hebben dit samen met jullie bereikt. Op naar vele mooie samenwerkingen in de toekomst en een succesvol resultaat voor onze klanten, medewerkers en community. Wil jij weten hoe we samenwerking óók voor jou kunnen inzetten? Twijfel dan niet contact op te nemen met een van onder adviseurs. Wij vertellen je graag meer. 

Deel pagina

Vragen over dit artikel?

 adviseert je graag!

Meer artikelen