Talenten

  • Netwerken (sociale empathie)
  • Sociabiliteit (extraversie)
  • Energie

 

Branches en specialisaties

  • Duurzaamheid

Dit is Neşe Şenol

Neşe is het gezicht van Sanacount. Met haar vrolijke karakter is Neşe vrijwel altijd onder de mensen te vinden. Ze is algemeen directeur en ze richtte in 2012 Sanacount op, samen met Ertuğ Koşmaci. Neşe haar kracht is bij de opdrachtgever de mens en zijn wens zien, zijn medewerkers en natuurlijk ook de medewerkers van Sanacount zelf. Ze heeft oog voor wat mensen drijft en weet dat de opbouw van duurzame relaties hetgeen is dat haarzelf drijft. Neşe draagt graag bij aan de ontplooiing van bedrijven, organisaties, initiatieven en haar eigen team. “Als ze hun passie kwijt kunnen én gelukkig zijn in hun werk, dan ben ik dat ook!”

“De juiste mensen uit mijn netwerk met elkaar verbinden en er zo voor zorgen dat er iets moois uit komt. Dát is mijn passie”
Nese Senol - Sanacount - Team
Neşe Şenol

Neşe en haar koffie

Neşe had niks met koffie tot ze haar huidige partner ontmoette. Hij drinkt koffie als water. En ja, als je eenmaal in een huis samen je dagen doorbrengt, wordt je hier snel in meegetrokken. Inmiddels is ze een echte koffiedrinker, zwart. Ze probeert wel te minderen, uit gezondheidsoverwegingen; om de dag goed en gezond te beginnen kiest ze nu voor de natuurlijke weg om ‘wakker’ te worden, met een flink glas citroenwater. Ze voelt zich er heel goed bij en vindt het fijn daarin terug te gaan naar haar oude gewoontes.

Neşe helpt je graag verder

Zijn er vragen of wil je graag kennis maken met Sanacount? Neşe staat je met alle plezier te woord, je kan direct contact opnemen met haar.

Fiscale voordelen: valentijnscadeautjes voor medewerkers

Een nieuw jaar, nieuwe energie voor duurzame ontwikkelingen

Samen voor de Sustainable Development Goals

Leiderschapstrainer en coach Caroline Schippers over de toegevoegde waarde van Human Being Management

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen