Talenten

 • Netwerken (sociale empathie)

 • Sociabiliteit (extraversie)

 • Energie

  Branches en specialisaties

   • Duurzaamheid

   • Over
   • Blogposts

   Dit is Neşe Şenol

   Neşe is het gezicht van Sanacount. Met haar vrolijke karakter is Neşe vrijwel altijd onder de mensen te vinden. Ze is algemeen directeur en ze richtte in 2012 Sanacount op, samen met Ertuğ Koşmaci. Neşe haar kracht is bij de opdrachtgever de mens en zijn wens zien, zijn medewerkers en natuurlijk ook de medewerkers van Sanacount zelf. Ze heeft oog voor wat mensen drijft en weet dat de opbouw van duurzame relaties hetgeen is dat haarzelf drijft. Neşe draagt graag bij aan de ontplooiing van bedrijven, organisaties, initiatieven en haar eigen team. “Als ze hun passie kwijt kunnen én gelukkig zijn in hun werk, dan ben ik dat ook!”

   "De juiste mensen uit mijn netwerk met elkaar verbinden en er zo voor zorgen dat er iets moois uit komt. Dát is mijn passie"
   Nese Senol - Sanacount - Team
   Neşe Şenol

   Neşe en haar koffie

   Neşe had niks met koffie tot ze haar huidige partner ontmoette. Hij drinkt koffie als water. En ja, als je eenmaal in een huis samen je dagen doorbrengt, wordt je hier snel in meegetrokken. Inmiddels is ze een echte koffiedrinker, zwart. Ze probeert wel te minderen, uit gezondheidsoverwegingen; om de dag goed en gezond te beginnen kiest ze nu voor de natuurlijke weg om ‘wakker’ te worden, met een flink glas citroenwater. Ze voelt zich er heel goed bij en vindt het fijn daarin terug te gaan naar haar oude gewoontes.

   Neşe helpt je graag verder

   Zijn er vragen of wil je graag kennis maken met Sanacount? Neşe staat je met alle plezier te woord, je kan direct contact opnemen met haar.

   Samen aan de slag om je duurzame doelen te realiseren

   Wij zijn ambassadeurs van SDG Lokaal regio Nijmegen!

   Effectief netwerken in tijden van corona – Hoe doe je dat?

   Slim ondernemen anno 2020

   Interesse?
   Neem contact op

   Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
   Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

   Interesse?
   Neem contact op

   Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
   Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen