Expertisegebieden

 • Salesmanager

 • Relatiebeheerder

  Expertises

  • Over
  • Blogposts

  Maak kennis met Neşe Şenol

  In 2013 richtte Neşe Şenol samen met Ertuğ Koşmaci Sanacount op. Vandaag de dag is Neşe algemeen directeur en houdt zich bezig met de sales, relatiebeheer, algemeen interne zaken en directietaken. Wat dat precies inhoudt? Dat verscheelt van dag tot dag. Een ding is zeker: Neşe is het gezicht van Sanacount. Met haar immer vrolijke karakter is Neşe vrijwel altijd onder de mensen te vinden.

  Opbouwen van duurzame relaties

  In haar rol als Sales- relatiemanager is Neşe bezig met het opbouwen van duurzame relaties. Dit doet ze op een unieke manier. Waar ze namelijk écht energie van krijgt is wanneer ze iets voor mensen kan betekenen. Zo ook voor haar zakelijke relaties én collega’s. Als sociaal, betrokken en empathisch persoon heeft ze het beste voor met jou én jouw bedrijf. Ze zal altijd proberen je te ondersteunen. Met haar bevlogen karakter weet Neşe mensen te raken. Eigenschappen die goed van pas komen in haar functie.

  Neşe: "Team en klanten trots op Sanacount"

  Neşe komt uit een ondernemersgezin. Met Sanacount voelt ze de verantwoordelijkheid om een verschil te maken binnen de branche. Neşe ziet haar team als haar collega’s. Het leukste vindt ze dan ook om te zien dat ze zich verder kunnen ontplooien. “Als ze hun passie kwijt kunnen én gelukkig zijn in hun werk, dan ben ik dat ook!” En dat is ze. Ze gaat iedere dag met plezier naar kantoor. Haar droom voor Sanacount is dan ook om een mooie en gezonde onderneming neer te zetten, waar het team én de klanten trots op zijn. 

  Arbeidsbemiddeling - Verbindende factor

  Neşe studeerde in 2004 af aan de HEAO in Arnhem. Met een diploma Management, Economie en Recht ging ze de arbeidsbemiddeling in. Ze begon als intercedent bij Tempo Team en groeide daar later door naar accountspecialist in de financiële sector. Al hier was Neşe de verbindende factor. Iets wat zij als relatiebeheerder voor Sanacount nog steeds is. Dit is dan ook het doel van de Sanacount Community: mensen actief met elkaar verbinden. 

  "De juiste mensen uit mijn netwerk met elkaar verbinden en er zo voor zorgen dat er iets moois uit komt. Dát is mijn passie"
  Nese Senol - Sanacount - Team
  Neşe Şenol

  Wie is Neşe in haar vrije tijd?

  Samen met haar man Ertuğ en hun twee dochters Ayla en Sena woont Neşe in Nijmegen Noord. Als echte levensgenieter houdt ze van mensen om zich heen en veel gezelligheid. Ze is close met haar broer en twee zussen en wil de hele wereld zien. Haar roots liggen in Turkije: ze ziet dit ook nog altijd als haar second home. Daarnaast is Neşe een echte voetbalfanaat. Een leuk feitje: haar naam betekent vrolijk, gelukkig en enthousiast. Drie woorden die haar perfect beschrijven. 

  Neşe staat je graag te woord

  Vragen? Neşe staat je met alle plezier te woord. Twijfel dan ook niet om contact op te nemen met haar. Ze helpt je graag verder.

  Effectief netwerken in tijden van corona – Hoe doe je dat?

  Slim ondernemen anno 2020

  Specifieke vakkennis met een persoonlijke touch

  Zo besteed je minder tijd aan de administratie

  Interesse?
  Neem contact op

  Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
  Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

  Interesse?
  Neem contact op

  Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
  Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen