De digitale administratie ontzorgt de mkb’er

De digitale administratie ontzorgt de MKB-er - Nieuws - Blogs - Sanacount

De administratie van je bedrijf bijhouden is een tijdrovend (papier)werk. Je moet de salarissen van je werknemers betalen en zorgen dat je inkomsten en uitgaven goed gedocumenteerd zijn. Om nog maar te zwijgen over het debiteuren- en crediteurenbeheer.

Oplossing oneindige administratie – online boekhouding

Er gaat zo veel werk in zitten, dat een ondernemer niet meer toekomt aan waar hij zijn bedrijf voor heeft opgezet; ondernemen. Daarbij komt ook nog eens dat kantoorkasten vol met archiefmappen staan. Hierdoor wordt het lastig wordt om zaken terug te vinden. Om iemand in te huren die zich alleen met de administratie bezig houdt, kan een dure aangelegenheid zijn. Een goed moment om na te denken over een online boekhouding

Ontzorgen – Sanacount zorgt voor de digitale administratie

Wanneer je jouw boekhouding aan Sanacount toevertrouwd, nemen wij die zorg uit handen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen en hoe je bedrijf eruit ziet, kijken we samen welk pakket er het best bij de ondernemer past. Tegen een vast maandbedrag kunnen wij de salarisadministratie en aangiften doen. Jaarrekeningen opstellen en eventueel het debiteurenbeheer overnemen. Iets wat voor veel bedrijven toch een van de lastigste onderdelen van de administratie is. Kortom, wij zorgen voor een volledige digitale administratie.

Bijkomend voordeel: je voldoet direct aan de bewaarplicht

Omdat alles digitaal is, voldoe je als mkb’er direct aan de bewaarplichten van de Belastingdienst. Ook zorgen we dat je aan alle andere verplichtingen die de Belastingdienst stelt, voldoet. Dat voorkomt problemen.

Jouw administratie is bij ons altijd actueel

Door een koppeling met de bank worden alle inkomsten en uitgaven automatisch verwerkt en is de administratie altijd actueel. Ook op deze manier ontzorgen wij de ondernemer.

Volledige online boekhouding en dienstverlening

Onze pakketten zijn uit te breiden met digitale facturatie-oplossingen en een online kassatelsysteem. In plaats van dat je in een Excel bestand alles bij houdt – waarbij je niet moet vergeten de juiste versie bij te werken – voer je alles online in. Dat kan overal en wanneer je maar wil met de online cockpit. Wij leveren een volledige online boekhouding en dienstverlening.

Veiligheid met de Cloud

De gegevens die wij verwerken en digitaal opslaan, staan in een beveiligde Cloudomgeving. De koppeling tussen de administratie en de bank is ook beveiligd. Alle data die verzonden en ontvangen wordt, is versleuteld. Dus ook alle bestanden die je upload in het systeem en de overzichten die in de online cockpit te lezen zijn.

Advies op maat van onze financiële experts

Wat misschien nog wel het grootste voordeel is, is dat onze financiële experts direct alle cijfers voor handen hebben. Op basis daarvan kunnen we je het beste advies voor jouw bedrijf geven en wordt het opmaken van fiscale documenten en het doen van de btw-aangifte een stuk eenvoudiger. Je hoeft niet meer iedere maand met mappen te slepen om die bij ons te krijgen. Daarnaast krijg je een vast contactpersoon. Zo heb je altijd iemand bij de hand die de ins en outs van je bedrijf kent.

Sparren over de mogelijkheden?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de boekhouding van de onderneming helemaal op maat te maken. Onze adviseurs denken daar graag over mee, om te zien wat de beste oplossingen zijn. Op deze manier ontzorgen we bij Sanacount de ondernemer, helpen we onze klanten optimaal en kunnen zij zich nog meer op hun bedrijf richten. Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Deel pagina

Vragen over dit artikel?

 adviseert je graag!

Meer artikelen