Werken bij Sanacount

Onze mensen maken Sanacount. Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen, hebben we de kennis en kunde van professionals nodig. We zijn een hecht team van deskundigen; ieder met hun eigen expertise. Sanacount timmert hard aan de weg, óp weg naar een toekomst waar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een stevige plek hebben.
Video afspelen

Autonomie en
vertrouwen

autonomie-vertrouwen@2x

Je hebt een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Je gaat zelfstandig te werk. Je deelt graag jouw kennis en mening over de ontwikkelingen die spelen binnen je vak. Flexible werktijden.

Persoonlijke
ontwikkeling

persoonlijke-ontwikkeling@2x

Wij steunen jou in het bereiken van persoonlijke doelen. We investeren in de ontwikkeling van onze werknemers, voor jou persoonlijk en voor het grote geheel.

Werken in
een team

team@2x

Een jong en dynamisch team, waarin feedback ontvangen en geven de standaard is. We staan ook voor een gezond team, met een goede werk-privé balans en beweging.

Seat at
the table

seat@2x

Meedenken, ontwikkelen en uitvoeren van de strategie van Sanacount. Jouw mening doet ertoe, gevraagd en ongevraagd.

People-planet-proft

planet@2x

We willen daadwerkelijk bijdragen en onze opdrachtgevers helpen om positieve stappen te nemen, duurzaam en maarschappelijk betrokken.

Community

community@2x

We geloven in de kracht van samenwerken, binnen onze cirkel van opdrachtgevers en daarbuiten. Samen zetten we meer in beweging, zeker bij kantelingsprocessen.

Dé nieuwsbrief voor ondernemers van nu

Contact 2 - Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies