Open sollicitatie

Bedrijfsadviseur - Vacatures - Sanacount

Ben jij de nieuwste aanwinst van Team Sanacount?

Heb jij een ondernemende instelling én de ambitie om écht een bijdrage te leveren? Sanacount is altijd op zoek naar nieuw talent om ons team van professionals te versterken. 

Werken bij Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies

Sanacount is eind 2012 opgericht door Ertuğ Koşmaci en Neşe Şenol in Nijmegen. Bij Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies kom jij terecht in een jong en ambitieus team van professionals waar duurzame groei en ontwikkeling centraal staan. Voor onze klanten én voor onze professionals. Een belangrijk punt is de kennis en vaardigheden van onze collega’s. Hierin wordt veel geïnvesteerd. Jij krijgt de kans om jouw functie te ontwikkelen op jouw eigen manier. Zodat jij écht energie uit jouw werk haalt.

De bedrijfscultuur bij Sanacount

Sanacount wordt hard werken en gezonde ambitie op prijs gesteld, maar staat jouw werkplezier voorop. Sanacount is een toegankelijk kantoor met een informele bedrijfscultuur. Hierin staan samenwerking en communicatie centraal. Wij zijn een hecht team van gemotiveerde mensen. Vanaf dag één ben jij volwaardig member van Team Sanacount en krijg jij direct veel verantwoordelijkheid.

Ben jij klaar om écht een bijdrage te leveren?

Sanacount is geen doorsnee bedrijfs- en belastingadvies kantoor. Dat hoor je natuurlijk wel vaker, maar wat ons écht anders maakt is onze drijfveer. Dat is de missie die Sanacount heeft opgesteld en dag-in-dag-uit hard aan werkt. Ons team heeft de ambitie om haar klanten, professionals en community te helpen om een duurzame (lange termijn) bijdrage te leveren aan onze maatschappij. Onze professionals staan achter deze missie en dragen dit dan ook uit. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!


Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Wil jij een open sollicitatie doen? Sanacount ziet jouw sollicitatie voorzien van C.V. graag tegemoet. Inclusief jouw motivatie in de vorm van een brief, een video of welke andere creatieve vorm dan ook. Hoe de sollicitatieprocedure er daarna uit ziet?

Onderdeel worden van Team Sanacount?

Heb jij vragen over deze vacature? Je kunt contact opnemen met Ertuğ Koşmaci. Je kunt hem bereiken via 024 – 73 70 544. Sanacount ziet jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur jouw CV en motivatie naar e.kosmaci@sanacount.nl of upload deze via onderstaand formulier op de website.

Deel vacature

Contact

Word jij onze nieuwe collega?