Wij zijn ambassadeurs van SDG Lokaal regio Nijmegen!

Ambassadeurs SDG Lokaal regio Nijmegen - BLogs - Nieuws - Sanacount

*Update 2023: SDG Lokaal organiseert zich momenteel niet meer via regionale ambassadeurs. Onze betrokkenheid heeft op een andere manier vorm gekregen. 

Aan de slag voor een beter Nijmegen

Vanaf september 2021 zullen collega’s Nese Senol en Ertug Kosmaci de rol van ambassadeurs van SDG Lokaal regio Nijmegen op zich nemen.

De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Steeds meer gemeenten willen aan de slag met de SDG’s, maar hebben nog moeite met de vertaling naar de praktijk.

Sustainable Development Goals

SDG Lokaal vertaalt de zeventien SDG’s naar de praktijk. Ze bundelen de krachten van gemeenten, bedrijven, non-profitorganisaties en burgers. Door lokale projecten en initiatieven zichtbaar te maken en door inspiratie, kennisdeling en actieve samenwerkingen te stimuleren

Ambassadeur SDG Lokaal Gemeente Nijmegen

Met jarenlange ervaring in gemeenteland en een grote passie voor een duurzame en eerlijke samenleving, wilden Ertug en Nese deze kans niet aan zich voorbij laten gaan. Nese: “we kijken er enorm naar uit om onze handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan met de zeventien ontwikkelingsdoelen in én met de Gemeente Nijmegen”.

Samen op weg naar een duurzamere wereld

“We hebben de diepe overtuiging dat je vanuit elke bedrijfstak en iedere professie kan bijdragen aan een wereld waarin veel meer oog is voor natuur en maatschappij. Ook Sanacount is lang nog niet perfect op het gebied van duurzaamheid maar nemen jullie wél graag op een open en eerlijke manier mee in onze weg naar een een duurzaam kantoor.”

Meer weten over de SDG’s?

Wil je weten wat de zeventien SDG’s zijn en hoe ze (zullen) worden toegepast in de praktijk? Bekijk dan onderstaande video.

Deel pagina

Vragen over dit artikel?

 adviseert je graag!

Meer artikelen