Jullie basisroute

Alles geregeld.

Vergroot je inzicht

Het uitbesteden van de belastingen en financiën geeft niet alleen rust en tijd, het vergroot ook het inzicht. En dat inzicht heb je realtime, 24/7 in je eigen portaal. Op de achtergrond kijken onze adviseurs met je mee, pro-actief en betrokken.

Een basis die ruimte geeft

Wanneer de basis op orde is, geeft dat ruimte. Ruimte die besteed kan worden aan bedrijfsontwikkeling; het oplossen van vraagstukken en het aangaan van uitdagingen. En onze adviseurs helpen daar graag bij. Zo is iedere route uit te breiden met loonadministratie en specialistisch advies.

Inhoud route

Basisroute Complete route Impactroute
Actuele cijfers
24/7 realtime dashboard
Online (samen)werken
Samenwerkingsportaal
Rapportage
Altijd op maat
Per kwartaal
Per maand
Jaarcijfers
In de passende vorm
Belastingaangiften
Op tijd, correct, volledig
Periodieke bespreking
Met persoonlijk adviseur
Prognoses
Grip op nu en straks
Per jaar
Per kwartaal
Businesscoaching
Met groeiplan op maat
Maatadvies over people-planet-profit balans
5 jaren plan
Misie, visie, stratiegie, KPI's
Bedrijfscoaching
Per kwartaal
Per maand

Uit te breiden met

Maike Pollaert Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies
“Sanacount heeft licht in onze duistere administratie gebracht. Alle aangiften worden op tijd gedaan, jullie hebben verstand van zaken en kunnen het in lekentaal uitleggen. Maar wat ik vooral ontzettend waardeer is jullie pro-activiteit.”

Maike Pollaert

PEPP-R

Veelgestelde vragen

24/7 realtime inzicht

In al onze routes mag je verwachten dat je actuele cijfers tot je beschikking hebt. Dit betekent dat onze financiële experts jullie administratie wekelijks boeken. Je hebt 24/7 realtime inzicht in je cijfers via ons samenwerkingsportaal. Zo weet je gedurende het jaar hoe je financiële zaken ervoor staan. Wanneer wij kansen of juist verbeterpunten signaleren laten wij dat weten, pro-actief, zoals het hoort. Maak je gebruik van onze business coaching? Dan heb je ook meteen inzicht in hoeverre je je financiële doelstellingen hebt gerealiseerd.

Waar staan jullie?

Periodiek gaat onze financieel- of bedrijfsadviseur met jullie om tafel om te bespreken waar jullie staan en waar de kansen en uitdagingen liggen voor nu en voor de toekomst. De onderwerpen van het gesprek hangen af van de route die je hebt gekozen.

 

Per route een andere insteek

Bij de basisroute bespreken we hoe we de basis nog sterker neer kunnen zetten. Zijn er financiële en fiscale kansen waar je mee aan de slag kunt? In de complete route kan je echt een sparringpartner verwachten. Een businesscoach die jou bijstaat met verschillende ondernemingsvraagstukken. In de impactroute – de meest intensieve vorm van samenwerking – gaan we heel intensief samenwerken aan jouw missie, visie en komen thema’s als duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid aan bod. 

Gemakkelijk overstappen
Overstappen naar Sanacount is heel eenvoudig en gebeurt in een aantal stappen. Wanneer je contact met ons hebt opgenomen – bijvoorbeeld via de chat, mail of telefoon – starten we altijd met het inplannen van een persoonlijke kennismaking. We hechten veel waarde aan een goede klik, zo kunnen we zo prettig mogelijk samenwerken. Daarom maken we het liefst face-to-face kennis. Heb je een voorkeur voor een online afspraak? Dat kan uiteraard ook. Op basis van de wensen en behoeften van jullie organisatie en de informatie die we hebben gekregen, bepalen we samen welke route het beste past. Is er een klik? Dan ontvang je een online opdrachtbevestiging. Wanneer wij een digitaal akkoord ontvangen gaan we meteen aan de slag.

 

Onboarding
We starten altijd met een onboarding zodat we onze samenwerking zo goed mogelijk kunnen starten. We nemen vooraf contact op met je oude boekhouder of accountant en zorgen ervoor dat de overdracht wordt geregeld. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken.

 

Inrichten
We richten vervolgens je administratie, financiële dashboard, samenwerkingsportaal en facturatietool in. We nemen je mee door een instructie van alle systemen en zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt. Zo kan je bijvoorbeeld meteen facturen sturen naar jouw klanten. Ben je het even kwijt hoe iets werkt? Geen probleem, we leggen het graag nog een keer uit. In deze fase maak je ook vast kennis met jouw persoonlijk adviseur en wanneer je hebt gekozen voor business coaching, ook met jouw bedrijfscoach. Wel zo prettig om te weten wie je voor je hebt. Tot slot maken we duidelijke afspraken over wat we van elkaar kunnen verwachten. Wanneer en wat jij aanlevert en andersom. Zo voorkomen we onduidelijkheden achteraf.

 

Nazorg
Na een aantal weken nemen we altijd nogmaals contact op om te vragen of alles goed is verlopen. Wanneer er onduidelijkheden zijn, gaan we hiermee aan de slag. Ook staan we altijd open voor waardevolle feedback.

Meer weten?
Wij luisteren graag.

Spelen er vraagstukken, praktisch of strategisch, waarmee wij kunnen helpen? We gaan graag in gesprek. Tot snel.


    Liever bellen of direct een afspraak maken? Je vindt onze contactgegevens hier.