Strategie voor bedrijven, organisaties en overheden

Een goed fundament geeft de ruimte om duurzaam en solide te groeien. Je strategie en identiteit zorgen samen voor die basis. Sanacount stelt de kritische vragen en zorgt voor een bedrijfsstrategie die past, waar bewegingsruimte in opgenomen is en die zorgt voor resultaat.
Een goed fundament geeft de ruimte om duurzaam en solide te groeien. Je strategie en identiteit zorgen samen voor die basis. Sanacount stelt de kritische vragen en zorgt voor een bedrijfsstrategie die past, waar bewegingsruimte in opgenomen is en die zorgt voor resultaat.

Duurzaamheid

Een strategie behoort duurzaam te zijn, jarenlang de leidraad te zijn voor en door alle ontwikkelingen heen. Het is de basis waaraan nieuwe plannen getoetst worden. Graag kijken wij nog breder mee binnen het kader “duurzaamheid”. We voelen ons verwant met bedrijven en organisaties die purpose driven zijn – iets positiefs bijdragen aan de maatschappij en de wereld. Dat betekent niet dat het de main focus moet zijn, maar we kijken graag samen met jullie hoe je strategie en daaruit voortkomend beleid ontwikkelt in de gehele breedte; goed en gezond voor het bedrijf, voor de medewerkers en voor de maatschappij.

Sparringpartner

We zeggen je niet wat te doen, maar stellen wel de nodige kritische vragen. Jullie hebben de kennis van je organisatie, van de producten of diensten. Wij hebben kennis van bedrijfsvoering en strategie. Onze consultants zijn sparringpartners, zijn niet bang voor een goede discussie, als het er maar toe leidt dat de strategie scherper wordt neergezet en sterk gedragen wordt.
Goede professionals erkennen de grenzen van hun kennis en kunde. Sanacount gaat daarom partnerships aan met professionals uit aangrenzende expertisegebieden. Community building helpt ons allemaal verder.

Strategische innovatie

Bedrijfsinnovatie en digitale oplossingen lijken ons in een stroomversnelling te overspoelen. Hoe scheid je het kaf van het koren? Met grote interesse voor, en kennis van, digitale en innovatieve ontwikkelingen kijken we graag pragmatisch. Wat helpt jullie organisatie daadwerkelijk verder? Wat werkt in de dagelijkse praktijk? Laten we samen kijken naar de best passende mogelijkheden die werken, echt werken.

Financiën en belastingen

Onze basis zijn financiën en belastingen. Dat betekent niet dat het stopt bij de cijfers. We vertalen de cijfers naar concrete werkpunten, naar uitdagingen, naar kansen. Financiële gezondheid is van grote relevantie voor ieder bedrijf, iedere organisatie en iedere overheid. Binnen een strategie sturen we op dat gezonde beleid, samen met de andere aspecten die de kern vormen en elkaar versterken.

Meer weten?
Wij horen het graag​

Spelen er vraagstukken, praktisch of strategisch, waarmee wij kunnen helpen? We gaan graag in gesprek om te kijken wat we voor jullie mogen betekenen. Tot snel.