Jullie impactroute

De bedrijfsadviseur die naast je zit.

Visie voorop zorgt voor impact

Wil je een bedrijfsadviseur die naast je zit, die meedenkt over het businessmodel, personeelsmanagement en met jullie werkt aan meervoudige waardecreatie? De impactroute is jullie route die rust geeft, tijd creëert, uitdagingen aangaat, de stip op de horizon zet en deze bereikt.

Sturende cijfers

Grip op de cijfers maakt dat je ze kan gebruiken om grip te krijgen op de volledige organisatie. En dat doe je niet alleen. Onze adviseurs nemen ervaring en kennis mee en verplaatsen zich in jullie organisatie en doelen. Een duurzame visie en strategie zijn een belangrijk onderdeel van deze route.

Inhoud route

Basisroute Complete route Impactroute
Actuele cijfers
24/7 realtime dashboard
Online (samen)werken
Samenwerkingsportaal
Rapportage
Altijd op maat
Per kwartaal
Per maand
Jaarcijfers
In de passende vorm
Belastingaangiften
Op tijd, correct, volledig
Periodieke bespreking
Met persoonlijk adviseur
Prognoses
Grip op nu en straks
Per jaar
Per kwartaal
Businesscoaching
Met groeiplan op maat
Maatadvies over people-planet-profit balans
5 jaren plan
Misie, visie, strategie, KPI's
Bedrijfscoaching
Per kwartaal
Per maand

Uit te breiden met

Fresh Hospitality - case - Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies - Jeroen Hermsen
“De adviseurs van Sanacount zijn voor mij echt een klankboard waarbij het niet alleen strikt zakelijk is, maar waar je als ondernemer echt je ei kwijt kunt. Ze praten én denken proactief mee over alle soorten ondernemersvragen.”

Jeroen Hermsen

Fresh Hospitatity

Veelgestelde vragen

Groeiambities waarmaken?

Voor iedere organisatie gelden andere ambities. Wanneer er een wens is om te groeien, kan het fijn zijn om een partner te hebben in het ondernemersproces. In zo’n geval is een groeiplan wenselijk. Onze bedrijfsadviseurs zitten niet tegenover je, maar naast je. Met een scherpe blik op de toekomst en duurzame groei van jullie organisatie. We kijken naar de kansen en risico’s en thema’s als personeel, bedrijfsvoering, technologie en data, leiderschap, supply chain en meer. Daarnaast koppelen we je groeiplan aan een financiële prognose om op die manier meteen de haalbaarheid te toetsen en te monitoren.

Aan de slag met jullie toekomst

Met een goede prognose kan je jullie toekomstplannen verder concreet maken en houd je grip op de financiën en op de groei van je onderneming. Prognoses geven je inzicht waardoor je op het juiste moment de juiste beslissingen kunt nemen. Bijvoorbeeld: “kan ik de groei van mijn onderneming wel kan financieren met eigen middelen”, of “heb ik juist een krediet nodig van de bank om de investeringen te kunnen betalen?”

 

Periodiek bijstellen

Een financiële prognose is niet statisch, net als je bedrijf. Het is dan ook raadzaam om je financiële prognose periodiek bij te stellen. Afhankelijk van de situatie in je onderneming kan deze per maand, kwartaal of halfjaar worden geactualiseerd.

Situatie, wensen en behoeftes

Welke route het beste bij je past hangt af van jullie situatie, wensen en behoeftes. Wij zorgen altijd voor een goede basis, in de basisroute kan je verwachten dat die op orde is. Je krijgt meer rust, tijd en vooral inzicht. Wil je intensiever samenwerken? Dan nemen wij nog meer de rol van adviseur en sparringpartner op ons. Zo krijg je vanaf de complete route je eigen bedrijfscoach, prognoses en rapportages. Kies je de impactroute, dan tillen we de samenwerking echt naar een hoger niveau. Jullie bedrijfsadviseur denkt mee over het businessmodel, een balans tussen people, planet, profit en meervoudige waarde creatie.

 

In gesprek

Om te kijken welke route het beste past in jullie situatie gaan we altijd eerst met elkaar om tafel voor een goed gesprek. In goed overleg kiezen we welk pad we met elkaar gaan bewandelen.

Meer weten?
Wij luisteren graag.

Spelen er vraagstukken, praktisch of strategisch, waarmee wij kunnen helpen? We gaan graag in gesprek. Tot snel.


    Liever bellen of direct een afspraak maken? Je vindt onze contactgegevens hier.