De route die past

Onze pakketten noemen we liever routes. Het is namelijk meer dan een kant-en-klare oplossing voor je financiën en belastingen. Het zijn stappen die wij voor en met jullie nemen, die jullie gaan helpen verder te komen. Welke route je ook kiest, je komt altijd ver voorbij de start.

Financiële zaken en belastingen van begin tot eind goed geregeld. Tijdbesparing en altijd realtime inzicht. Je adviseur kijkt mee, signaleert en communiceert.
Alles volledig geregeld en een duidelijke jaarplanning. Een bedrijfscoach om mee te sparren en focus op de ontwikkeling van de onderneming.
Next level bedrijfscoaching. We zorgen voor compleet inzicht met dashboards en analyses. Visie-ontwikkeling en focus op meervoudige waardecreatie.

Je partner aan tafel

Onze mensen nemen werk uit handen, zorgen voor overzicht en denken vooruit. Hoe intensiever de route is die wij met jullie mogen bewandelen, hoe meer wij adviseur zijn aan jullie tafel. Dat betekent dat we sparringpartner zijn, over die stip op de horizon en de weg er naartoe.

Duurzame investeringen

De financiën en belastingen goed laten oppakken en inrichten is altijd een duurzame investering. Duurzaamheid is sowieso ons credo en wij zullen jullie altijd helpen om dit, in diverse vormen, een (nog) sterkere rol te geven in jullie organisatie.
Cases

Bekijk hoe CGdesign zijn
onderneming naar een hoger niveau heeft getild met SanaNext

Theo van den Bos klantverhaal Sanacount Bedrijfs- en Belastindadvies

Ik ben via een tussenpersoon bij Sanacount terecht gekomen. Ik kon destijds uit drie kantoren kiezen maar had mijn keuze al snel gemaakt. Deze was puur intuïtief. Ik had het gevoel dat Sanacount een mensgerichte organisatie is die begreep wat ik nodig had. Tijdens de eerste gesprekken bleek dat ik nog steeds op mijn intuïtie kon vertrouwen.”

Van den Bos Holding BV