Jullie complete route

Goede basis en extra advies en inzicht.

Vergroot je inzicht

Wij zorgen dat alles op orde is en nemen jullie mee door samen de cijfers te monitoren. Zo maken we duidelijke jaarplanningen en werken we samen aan concrete doelen en verbeteringen. Natuurlijk schuiven we ook aan om mee te kijken naar personeelsmanagement, want uitdagingen zijn er om op te lossen.

Een basis die ruimte geeft

Sanacount doet meer dan het oppakken van de belastingen en financiën. Persoonlijke coachingsgesprekken en bedrijfadvies behoren tot het aanbod van deze complete route. Ook is iedere route uit te breiden met loonadministratie en specialistisch advies. Zo heb je altijd een adviseur die met je meedenkt.

Inhoud route

Basisroute Complete route Impactroute
Actuele cijfers
24/7 realtime dashboard
Online (samen)werken
Samenwerkingsportaal
Rapportage
Altijd op maat
Per kwartaal
Per maand
Jaarcijfers
In de passende vorm
Belastingaangiften
Op tijd, correct, volledig
Periodieke bespreking
Met persoonlijk adviseur
Prognoses
Grip op nu en straks
Per jaar
Per kwartaal
Businesscoaching
Met groeiplan op maat
Maatadvies over people-planet-profit balans
5 jaren plan
Misie, visie, stratiegie, KPI's
Bedrijfscoaching
Per kwartaal
Per maand

Uit te breiden met

Ziyaad Jaber - Medvice - Case Sanacount

“In de gesprekken met de business coaches van Sanacount wordt er geluisterd. Er wordt niet direct beoordeeld of te snel met adviezen geworpen. Deze manier van werken is heel fijn, naast goed luisteren en ervoor zorgen dat ze de situatie begrijpen en denken de adviseurs proactief mee. Ze willen je waar mogelijk ondersteunen. Pas daarna wordt er een geïnformeerd en doordacht advies uitgebracht. Een verfrissende werkwijze.”

Ziyaad Jaber

Medvice

Veelgestelde vragen

Op naar die stip op de horizon

Jouw businesscoach gaat periodiek met jou in gesprek om stippen op de horizon te bereiken. Soms zijn doelen gezet, maar dat wil niet meteen zeggen dat de weg er naartoe al duidelijk is. Het is makkelijk om de stip uit het oog te verliezen en verloren te raken in de waan van de dag. Door middel van de terugkomende gesprekken houden we jullie scherp. Met een pragmatische aanpak helpen we jou om de focus niet te verliezen en zo je doelen te bereiken. Wat heb je nodig om te jouw doelen te bereiken? Deze vraag staat centraal in de business coaching.

Rapportages

Wij zorgen voor de rapportages die jullie nodig hebben. Van tussentijdse rapportages, begrotingen, cashflow prognoses en (geconsolideerde) jaarrekeningen. Je ontvangt, afhankelijk van jullie route, per kwartaal of maand, tussentijdse cijfers inclusief een begroting. Zo heb je door het jaar heen stuurinformatie.

Situatie, wensen en behoeftes

Welke route het beste bij je past hangt af van jullie situatie, wensen en behoeftes. Wij zorgen altijd voor een goede basis, in de basisroute kan je verwachten dat die op orde is. Je krijgt meer rust, tijd en vooral inzicht. Wil je intensiever samenwerken? Dan nemen wij nog meer de rol van adviseur en sparringpartner op ons. Zo krijg je vanaf de complete route je eigen bedrijfscoach, prognoses en rapportages. Kies je de impactroute, dan tillen we de samenwerking echt naar een hoger niveau. Jullie bedrijfsadviseur denkt mee over het businessmodel, een balans tussen people, planet, profit en meervoudige waarde creatie.

 

In gesprek

Om te kijken welke route het beste past in jullie situatie gaan we altijd eerst met elkaar om tafel voor een goed gesprek. In goed overleg kiezen we welk pad we met elkaar gaan bewandelen.

Meer weten?
Wij luisteren graag.

Spelen er vraagstukken, praktisch of strategisch, waarmee wij kunnen helpen? We gaan graag in gesprek. Tot snel.


    Liever bellen of direct een afspraak maken? Je vindt onze contactgegevens hier.