Salarisadministratie

Het voeren van de salarisadministratie is voor veel bedrijven en organisaties een tijdrovende klus. Het uitbesteden bespaart tijd en geeft je de zekerheid dat het in orde is. Met de digitalisering is er altijd inzicht en veel efficiency te behalen. Onze adviseurs kijken graag met jou naar passende mogelijkheden.
Het voeren van de salarisadministratie is voor veel bedrijven en organisaties een tijdrovende klus. Het uitbesteden bespaart tijd en geeft je de zekerheid dat het in orde is. Met de digitalisering is er altijd inzicht en veel efficiency te behalen. Onze adviseurs kijken graag met jou naar passende mogelijkheden.

Altijd op orde

De salarisadministratie moet aan een aantal strikte voorwaarden voldoen. De wet- en regelgeving is hier duidelijk over, maar verandert continu. Onze salarisadministrateurs, HRM en fiscaal specialisten zijn altijd op de hoogte en dat ontzorgt. Hoeveel wij ontzorgen bepalen jullie zelf. Het kan een deel van de administratie betreffen, de volledige administratie of we gaan een stap verder en worden jullie partner in HRM-vraagstukken en eventueel adviseur op bredere organisatieontwikkeling.
Ook voor specifieke vragen zoals loonheffingen, het loon voor de DGA, de werkkostenregeling en WNT (Wet Normering Topinkomens) ben je bij ons aan het juiste adres. We denken mee over strategische oplossingen.

Digitaal

Steeds meer processen worden geautomatiseerd en dat is niet voor niks; het levert veel efficiency en inzicht op. Is jullie salarisadministratie al digitaal maar kan het beter ingericht worden of zijn jullie op zoek naar een ander systeem? Ga je uitbreiden en wordt het tijd voor serieuze, flexibele, online HR en salarisadministratieoplossingen? Wil je de salarisadministratie direct koppelen aan de boekhouding? We zorgen voor één overzichtelijke en praktische oplossing voor al jullie HR en payrollprocessen.

Hoe werkt het aanleveren van de salarisadministratie?

Wanneer jullie de salarisadministratie in zijn geheel bij ons onderbrengen, is met 3 eenvoudige stappen alles volledig op orde.

 1. Aanleveren
  Wij vragen jullie de bedrijfs- en medewerkersgegevens digitaal aan te leveren via de Sanacount portal. Dankzij deze software is dat zo geregeld. Hierna kunnen we direct van start.
 2. Verwerken
  Sanacount richt vervolgens de salaris- en personeelsadministratie in. Inclusief aanvullende opties. We controleren en verwerken vervolgens de aangeleverde mutaties.
 3. Raadplegen
  Via de portal van Sanacount kunnen jullie vervolgens zelf 24/7 de salarisdocumenten en aanvullende managementinformatie raadplegen; de salarisstroken, loonaangiftes, contracten, etc.

Gegarandeerd een vaste prijs

Sanacount neemt de salarisadministratie graag geheel of gedeeltelijk van jullie over. Door onze efficiënte manier van samenwerken besparen jullie niet alleen geld maar ook tijd. Via de portal hebben jullie altijd inzicht in onder andere de loonkosten, het ziekteverzuim en de verlofregistratie. Hier staat een vaste maandelijkse prijs tegenover, zodat jullie exact weten waar je aan toe bent. De prijs wordt van tevoren vastgesteld en gecommuniceerd, aan de hand van de diensten die jullie afnemen.

HRM-vraagstukken

Het arbeidsrecht is niet eenvoudig, net als het ontwikkelen van talent. Als bedrijfsadviseurs, fiscalisten en HRM-adviseurs denken we in de breedte en in de diepte mee. HRM en talentmanagement is voor veel bedrijven, organisaties en overheden van groot belang. De arbeidsmarkt verandert, wordt ruimer en je wilt goede werknemers vinden en verbinden en op een juiste manier belonen. En soms ook loslaten. Inzicht in wet- en regelgeving is belangrijk, juist bij lastige HRM-vraagstukken. Bovendien zien we een toename van het werken met flexibele krachten en zzp’ers. Allemaal zaken die niet de core business zijn, maar wel zeer relevant om te blijven ontwikkelen en groeien. Wij denken mee over de competenties voor de toekomst van jullie medewerkers; hoe je die medewerkers laat groeien.

Meer weten?
Wij luisteren graag.

Willen jullie de salarisadministratie onderbrengen bij een betrouwbare partner? Zijn jullie op zoek naar antwoorden en oplossingen? Stel hier je vraag en laat je gegevens achter:


  Liever bellen of direct een afspraak maken? Je vindt onze contactgegevens hier.