Een financiële administratie
op orde

Voor veel bedrijven, organisaties en overheden is de financiële administratie niet het favoriete onderdeel. Wij worden juist enthousiast van het inrichten van administratie en de cijfers kloppend maken tot in de details. We werken met overzichtelijke en toegankelijke digitale oplossingen en een vast contactpersoon.

Koppelen aan doelstellingen

Financiële administratie staat natuurlijk niet op zich, we koppelen deze aan de bedrijfsprocessen en de doelstellingen. Hierdoor kunnen we accurater adviseren over de groeikansen en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
Sanacount helpt jullie bedrijf of organisatie effectief te sturen in zes stappen:

  • Administratie die overzichtelijk is ingericht en gedigitaliseerd
  • Het strategisch plan vertaald naar heldere week, maand- of jaarbudgetten
  • Groeikansen helder in kaart gebracht
  • Opstellen van duidelijke Key Performance Indicators (KPI’s)
  • Heldere maand- of kwartaalrapportage
  • Accurate jaarrekeningen

Helder, real-time en gebruiksvriendelijk

Door gebruik te maken van innovatieve automatiseringssystemen krijgen we een beter zicht op jullie financiële situatie. Online boekhoudsystemen zijn gebruiksvriendelijk en werken met dashboards, veelal real-time. Daarnaast is de veiligheid van de gegevens gewaarborgd. We werken met verschillende boekhoudsystemen en kunnen dus ook uit de voeten met een systeem wat jullie al gebruiken. De financiële administratie uitbesteden geeft rust. We zorgen voor juiste, handzame inrichting en duidelijke werk- en procesafspraken. Samen zorgen we ervoor dat de systemen zo zijn ingericht dat we deze kunnen gebruiken voor de controle op doelstellingen. Van de cijfers kunnen we leren en daarmee bijdragen aan verbeterslagen en fine-tuning. Daarnaast is een goed ingerichte administratie ook belangrijk om zorg te dragen voor de fiscale, wettelijke verplichtingen.

 

Financiële administratie

Online boekhouding Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies

Online boekhouding

Passende oplossingen Voor iedere organisatie, ieder bedrijf en elke soort overheid zijn er passende

Meer weten?
Wij horen het graag​

Willen jullie ook rust en overzicht in de financiële administratie? Neem dan contact op, wij vertellen je graag hoe we kunnen helpen.