Zo besteed je minder tijd aan de administratie

Zo besteed je minder tijd aan de administratie - Nieuws - Blogs - Sanacount

De administratie is voor veel zzp’ers het minst leuke deel van het werk. Iedere maand weer alle facturen uitdraaien en alle bonnetjes terugzoeken. Vervolgens moet je ook nog eens kijken of je een gaatje in je drukke agenda kan vinden om de administratie in te leveren bij de boekhouder. Met een online boekhoudpakket is dat allemaal verleden tijd.

De voordelen van een digitale administratie

Aan een digitale administratie zitten veel voordelen. Je hoeft niets meer uit te printen. Allereerst scheelt enorm veel ruimte in je kasten. Daarnaast kan je direct je administratie bijwerken wanneer je een factuur verstuurt of inkopen hebt gedaan. Je kunt dit ten alle tijden insturen en het systeem werkt de administratie gelijk bij.

Het ontzorgen van de zzp’er

De digitale oplossingen van Sanacount zijn er om jou als zzp’er te ontzorgen. Het enige wat je hoeft te doen, is alles inscannen en opsturen via de app, de portal of via de mail. Wij verwerken de volledige boekhouding, doen de btw-aangiften en we verzorgen jaarlijks de aangifte inkomstenbelasting. Voor een vaste prijs heb je 24/7 inzicht in je financiën, dankzij de financiële cockpit die altijd up-to-date is. Daarnaast word je gekoppeld aan een van onze adviseurs, die je vaste contactpersoon blijft.

Automatisch archief – bewaarplicht

Het systeem werkt de administratie automatisch bij en maakt ook gelijk een archief aan. Zo voldoe je gelijk aan de bewaarplicht. Daarnaast kun je de pakketten koppelen aan je zakelijke bankrekening, waardoor ook alle transacties daarvan direct in je administratie worden toegevoegd en bijgewerkt.

Digitale administratie – scan direct bonnetjes en facturen

Omdat het gaat om een digitale administratie, werkt het een stuk sneller. Bonnetjes die je hebt, scan je in of verstuur je via de app op je smartphone. Ook facturen kunt dus direct alles naar het systeem sturen. Zo hoef je aan het eind van de maand niet op jacht naar alle bonnetjes en facturen. Ook heb je altijd direct inzicht in je administratie.

Contant geld – online boekhouden is de oplossing

Werk je veel met contant geld? Dan is online boekhouden ook een goede oplossing. In plaats van in een Excel-bestand je kasboek bijhouden, doe je dat nu in het online boekhoudsysteem. Hierdoor kun je in de Cloud je kassa opmaken en door de koppeling met de bank zie je gelijk alle stortingen. En ook hierbij wordt de administratie direct bijgewerkt.

Het ontzorgen van ondernemers met financiële advisering

Onze digitale oplossingen ontzorgen ondernemers. Afhankelijk van jouw wensen en onze ervaring kijken we samen wat het best bij jouw past. Uiteraard bieden we hierbij gepaste advisering. En groeit je bedrijf, dan groeit het pakket met je mee.

Vragen? Sanacount staat voor je klaar

Heb je vragen? Dan kun je altijd mailen of bellen met een van de adviseurs van Sanacount. Uiteraard kun je bij hen ook terecht voor meer begeleiding of specifieke accountancy- en belastingadviezen!

Deel pagina

Vragen over dit artikel?

 adviseert je graag!

Meer artikelen