Slim ondernemen anno 2020

Slim ondernemen anno 2020 - Nieuws - Blogs - Sanacount

Slim ondernemen anno 2020. Klinkt mooi, maar wat betekent dit? Hoe vullen wij dit als Sanacount in, zodat wij onze klanten op de beste manier kunnen ondersteunen? Nese Senol, directeur- eigenaar, geeft antwoord.

Wat doen we bij Sanacount anders?

Ik wil niet zeggen dat wij alles anders doen, want dat zeggen alle accountantskantoren wel. Maar de sterke kant van Sanacount is dat wij real time cijfers en advisering voorop stellen. Dat doen we door alles zoveel mogelijk te automatiseren voor onze klanten.

Het voordelen van automatisering

Met deze automatisering kunnen onze klanten zich cijfermatig
gezien kunnen focussen op de output en zich zo min mogelijk bezig hoeven te
houden met de input. Door continue beschikbaarheid van actuele cijfers weten
onze klanten altijd waar ze staan. Zo kunnen ze bewust de juiste keuzes maken.
Samen met onze adviseurs. Samengevat noemen wij dat ‘Slim ondernemen anno
2019’.

Hoe maken wij dit mogelijk? – De juiste software

Hoe wij dit mogelijk hebben gemaakt is door gebruik te maken van een combinatie van software producten. Denk aan CtrlbySanacount, ExactOnline, Basecone, Simplicate, etc. We richten ons daarbij vooral op maand- en kwartaalcijfers, daar gaat het echt om. Het zijn in principe standaardproducten. Maar door de manier waarop wij ermee werken zijn de cijfers van onze klanten wekelijks volledig actueel.

Onze core busines: bedrijfs- and fiscale advisering

Jaarcijfers worden daardoor veel minder belangrijk én stukken makkelijker om aan te leveren. Jaarcijfers zijn ook niet onze core business. Wij richten ons op bedrijfs- en fiscale advisering. Dat staat echt voorop. Dit én de real time cijfers met voor de klant relevante informatie.

Real time cijfers met CtrlbySanacount

Deze real time cijfers en relevante informatie is te vinden in het dashboard van CTRL. De automatisering zorgt ervoor dat wij meer tijd hebben om onze klanten van advies te voorzien. Omdat we minder tijd kwijt zijn aan het uitpluizen van cijfers. Door de inzet van de online samenwerkingsplatform CtrlbySanacount kan dat heel efficiënt en staan onze klanten centraal.

Lastig om potentiële klanten te overtuigen van automatisering?

Sommige ondernemers zijn nog echt gewend om alles met de hand te doen. Of zijn aangesloten bij een boekhouder waar alles nog op papier gaat. Je treft dan stapels dossiers aan, wat allemaal niet meer nodig is. De stap naar software lijkt dan groot, maar we maken het voor de ondernemers zo makkelijk mogelijk. Zo wordt het voor potentiële klanten aantrekkelijk om over te stappen. Het is echt gebruiksvriendelijk, alles sluit goed op elkaar aan.

Je administratie altijd up-to-date én inzichtelijk met Sanacount

We maken potentiële klanten ervan bewust dat ze met onze diensten altijd “bij” zijn met de administratie. Ondernemers zijn daardoor echt in control en weten waar ze staan. Door de cijfers wekelijks bij te werken hebben ondernemers altijd de beschikking over de informatie die ze nodig hebben om beslissingen te nemen. Het gaat bij ons dus niet om ingewikkelde softwarepakketten. Juist met gebruiksvriendelijke tools bieden wij oplossingen.

Wil je ook slimmer ondernemen?

Neem dan contact op met onze adviseurs voor een kennismakingsgesprek via 024-7370544. De koffie staat klaar aan de Wijchenseweg 114 in Nijmegen.

Deel pagina

Vragen over dit artikel?

 adviseert je graag!

Meer artikelen