Flexibel werken en flexibele werkcultuur

Flexibel werken en flexibele werkcultuur - Nieuws - Blogs - Sanacount

Binnen Sanacount kiezen we voor flexibel werken. Onze medewerkers zijn flexibel in tijd, plaats en duur van werken. De medewerkers hebben een laptop en mobiele telefoon tot hun beschikking. Onze applicaties staan online of zijn via private Cloud omgeving te bereiken. We gebruiken applicaties die het samenwerken tussen collega’s en klanten versterken.

Bedrijfscultuur en bedrijfsstrategie – aantrekken en behouden van personeel

Flexibel werken en flexibele werkcultuur wordt vaak door elkaar gebruikt. Een flexibele werkcultuur is groter. Meer omvattend. Het gaat verder dan enkel tijd en plaats onafhankelijk werken. Het maakt onderdeel uit van je bedrijfscultuur én zelfs bedrijfsstrategie. Een strategie die je in staat stelt te kunnen reageren op de toenemende veranderingen en de schaarste op de arbeidsmarkt. Het draagt bij aan het duurzaam kunnen inzetten, behouden en aantrekken van (eigen) personeel.

Flexibiliteit komt terug in IT- en HR-beleid

Binnen Sanacount zijn wij bezig om flexibele werkcultuur een onderdeel te maken van onze IT- en HR- beleid. De medewerkers krijgen vrijheid, verantwoordelijkheid en volop ruimte om mee te denken. Dit verhoogt de motivatie, de organisatiebinding en de productiviteit.

Advies over een flexibele werkcultuur?

Wil je binnen je organisatie ook een flexibele werkcultuur en wens daarover meer informatie? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Deel pagina

Vragen over dit artikel?

 adviseert je graag!

Meer artikelen