Sanacount levert bestuurslid NOAB

Sanacount levert bestuurslid NOAB- BLogs - Nieuws - Sanacount

De ledenraad van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen heeft Ertuğ Koşmaci recent als nieuw bestuurslid benoemd. Ertuğ neemt hiermee de bestuursfunctie van Jean-Pierre van Boxtel over. Het bestuur is zeer tevreden met de toevoeging van Ertuğ aan het team en ziet hiermee een uitstekende bijdrage aan diversiteit in visies binnen het bestuur.

Naast Ertuğ bestaat het bestuur uit voorzitter Dirk-Jan van Blijderveen, Vivian Hoeben, Suzanne Tetteroo, Mischa Rotteveel en Guus Sommerdijk.

De NOAB is een branchevereniging met ruim 1.000 aangesloten kantoren. Deze aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren bedienen samen ongeveer 175.000 ondernemers in het mkb. NOAB helpt kantoren naar een toekomstproof businessmodel waarbij het ontzorgen, begeleiden en adviseren van de ondernemer centraal staat. NOAB versterkt de concurrentiepositie van haar leden door hoge kwaliteit dienstverlening en efficiency door krachtenbundeling. Sanacount is sinds 2015 gekwalificeerd lid van de branchevereniging.

Samenwerken aan succes voor klanten

Ertuğ is trots op de bijdrage die hij aan NOAB mag leveren. De missie van Sanacount sluit naadloos aan op die van de NOAB.
“Wij willen de prestaties van onze klanten duurzaam verbeteren én inzetten op het aantrekken en binden van talenten, zodat zij het verschil kunnen maken. De bevlogenheid en het innovatief vermogen van NOAB maakt dat ik mij er helemaal op mijn plek voel. Ik kijk enorm uit naar de rol die ik mag gaan vervullen en naar de samenwerking binnen het bestuur, met de NOAB-medewerkers, de leden en alle stakeholders.
Vandaag de dag zijn digitale transformatie, innovatie en een duurzame samenleving geen vergezichten meer, zij moeten nu worden ingevuld. Deze transitie geeft mij energie en ik zet mijn kennis en ervaring graag in om hier in breed verband aan te werken.
De kracht van samenwerking is dat we de beroepsgroep blijvend toekomstgericht en toekomstbestendig neerzetten; sterk in business en midden in de samenleving van nu en later.”

Deel pagina

Vragen over dit artikel?

 adviseert je graag!

Meer artikelen