Prinsjesdag – Wat verandert er voor IB-ondernemers en DGA’s in 2024?

De belastingmaatregelen die met Prinsjesdag gepresenteerd zijn, hebben direct invloed op jouw bedrijf. Het betreft heel wat maatregelen en het is niet altijd eenvoudig te overzien wat dat voor jou betekent. We nemen je graag mee in de wijzigingen en geven zo wat meer overzicht.

Op dit moment moeten we onze informatie halen uit de inhoud van het Pakket Belastingplan 2024, zoals die op 19 september 2023 bekend is gemaakt. De definitieve uitwerking van de plannen kan zorgen dat de wetgeving uiteindelijk toch net anders wordt. En hoe het ook precies gaat worden, natuurlijk moet er altijd goed naar jouw specifieke situatie gekeken worden. Gedegen fiscaal advies geeft jou de ruimte om je te richten op je onderneming. Neem dan ook contact op met een Sanacount-adviseur als je vragen hebt of wilt sparren. 

Ik ben IB-ondernemer                                                           Ik ben DGA

De informatie in de documenten die je hierboven kan downloaden is samengesteld door NOAB (Nederlandse Orde Administratie- en Belastingdeskundigen) in samenwerking met Marree & Van Uunen Belastingadviseurs.

Deel pagina

Vragen over dit artikel?

 adviseert je graag!

Meer artikelen