• Over
  • Blogposts

Maak kennis met Samet Demirel

Samet is de kersverse Rapportage Analist van Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies. Per april 2021 kwam hij het team versterken. Samet richt zich op het verzorgen van de financiële administratie, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van verschillende belastingaangiften

Samet zorgt voor een foutloze belastingaangifte

Samet zorgt ervoor dat jouw aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting en/of vennootschapsbelasting foutloos de deur uit gaat. Daarnaast is Samet met zijn sociale karakter een ideale relatiebeheerder. Hij heeft veel contact met klanten en adviseert ze met veel plezier. 

Ambitie om volop klanten te helpen en te adviseren

Samet is sociaal en communicatief sterk. Hij heeft dan ook de ambitie om door te groeien als relatiebeheerder zodat hij volop klanten kan helpen en adviseren. Hij heeft daarnaast een grote interesse in fiscaliteit. Hij wil zich dan ook graag ontwikkelen tot een Register Belastingadviseur. De goede klik met de eigenaren en de warme sfeer binnen het kantoor spreken hem erg aan bij Sanacount. Hij vindt het motiverend dat hij zijn eigen draai mag geven aan zijn werk en persoonlijke ontwikkeling.

"Ik heb affiniteit met cijfers en ik zie het als een uitdaging om de cijfers op een begrijpelijke manier te communiceren naar de klant zodat zij er ook écht iets mee kunnen."
Samet Demirel- Sanacount - Team
Samet Demirel

Accountancy HAN en Konings en Meeuwissen

Samet heeft accountancy gestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Hij heeft al een aantal jaar ervaring als Assistent Accountant. Zo werkte hij bij Sibbing Accountants en Adviseurs en bij Konings en Meeuwissen Accountants en Belastingadviseurs. 

Wie is Samet in zijn vrije tijd?

Samet woont samen met zijn vrouw Sinem en hun zoontje in Nijmegen. Samet is fanatiek zwemmer en leest graag boeken over economie. Een van zijn grootste hobby’s is uiteraard spelen met zijn zoontje. Ook is hij graag buiten aan het mountainbiken in het bos en aan het voetvallen met zijn vrienden. Een leuk feitje over Samet: hij heeft een talent voor knikkeren, Flippo en Pokemon spelletjes. 

Vragen? Bel gerust met Samet

Heb je een vraag voor Samet of wil je eens sparren over jouw bedrijf of organisatie? Samet denkt graag met je mee. Neem gerust contact met hem op. 

Helaas, geen blogs

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen