Talenten

 • Ambitie & uitdaging

 • Durf

 • Sociabiliteit

  Branches en specialisaties

   • Gezondheidszorg

   • Over
   • Blogposts

   Dit is Samet Demirel

   Als Rapportage Analist richt Samet zich op het verzorgen van de financiële administratie, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van verschillende belastingaangiften. Naast zijn secure uitvoering is Samet communicatief zeer sterk. Het werken binnen het team van Sanacount bevalt hem goed, het motiveert hem dat er veel vertrouwen en ruimte is. Daarnaast streeft Sanacount naar professionele en persoonlijke ontwikkeling, voor Samet geldt dat hij graag doorleert voor Register Belastingadviseur.
   "Ik heb affiniteit met cijfers en ik zie het als een uitdaging om de cijfers op een begrijpelijke manier te communiceren naar de opdrachtgever zodat zij er ook écht iets mee kunnen."
   Samet Demirel- Sanacount - Team
   Samet Demirel

   Samet zijn koffie

   Samet drinkt zijn koffie het liefst zwart, als het even kan bonenkoffie. Het lekkerste is de koffie in de ochtend, even goed wakker worden. Samet vindt zichzelf een echte koffiedrinker en drinkt ongeveer vijf koppen per dag. Het houdt hem ook goed scherp en dat is belangrijk tijdens het werk. De koffie smaakt hem het allerbest als hij niks aan zijn hoofd heeft en je dus bewust kan drinken; op vakantie.

   Nauwkeurig uitvoering en advies?

   Samet rekent graag door achter de komma en zorgt ervoor dat jullie belastingen en financiën onberispelijk zijn. Neem contact met hem op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

   Helaas, geen blogs

   Interesse?
   Neem contact op

   Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
   Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

   Interesse?
   Neem contact op

   Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
   Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen