Talenten

  • Creativiteit
  • Integriteit
  • Vasthoudendheid

 

Branches en specialisaties

Dit is Storm Kamps

Storm is rapportage analist en hij is zeer leergierig, wil zoveel mogelijk groeien in zijn interessegebied. Na zijn mbo-studie en combineerde Storm zijn werk bij Sanacount met een opleiding accountancy aan het hbo. Inmiddels heeft hij zijn diploma binnen. In een groeiend bedrijf als Sanacount zit hij goed op zijn plek. Bij Storm kan je onder andere terecht voor alles omtrent de salarisadministratie. De hoge mate van innovatie en de warme en open sfeer binnen het bedrijf spreken hem erg aan. Doordat Storm punctueel en accuraat is, kan hij zijn werk op een overzichtelijke en nauwkeurige manier uitvoeren. Het leukste vindt hij het om stukken die niet zoveel zeggen om te zetten in cijfers. “Zo heeft de opdrachtgever er ook wat aan”.
“Ik vind het leuk om te puzzelen met cijfertjes zodat de administratie altijd kloppend en compleet is voor de opdrachtgever.”
Storm Kamps - Sanacount - Team
Storm Kamps​

Storm zonder koffie

Koffietechnisch is Storm de uitzondering, hij drinkt het namelijk niet. Mensen vertellen hem wel dat hij het gewoon moet leren drinken, maar dat ziet hij anders; iets moet meteen lekker zijn en bovendien is koffie ook niet per se goed voor je gezondheid. Hij is, in de categorie warme drankjes, meer van de chocomelk, realiserend dat dit dan ook niet zo gezond is, maar het is niet verslavend en wel direct lekker.

Advisering op maat

Hebben jullie hulp nodig met de administratie? Neem contact op met Storm, zijn heldere blik op cijfers helpt jullie organisatie verder.

Arbeidsbeloning meewerkend partner | Wat past bij jouw onderneming?

Hypotheek voor ondernemers | Samen leveren we de juiste cijfers op het juiste moment

Storm Kamps over cyberbeveiliging

Wat zijn de veranderingen voor de inkomstenbelasting 2021?

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen