• Over
  • Blogposts

Maak kennis met Storm Kamps

Storm Kamps is de Junior Rapportage Analist van Sanacount. Storm is verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de administratie van de klanten. Hij houdt in de gaten dat de juiste stukken worden aangeleverd en zorgt er vervolgens voor dat ze worden verwerkt in de administratie. 

Bedrijfsadministrateur & HBO Accountancy

Storm heeft tegelijkertijd de MBO studies Junior Assistent Accountant en Bedrijfsadministrateur gevolgd op het MBO. Hij is leergierig en volgt nu naast zijn werk bij Sanacount de studie Accountancy op de HAN. Storm leert veel en groeit hard in zijn werk. Hij pakt dan ook steeds meer taken op voor het voorbereiden van het jaarwerk en de aangiftes

Groeikansen en warme sfeer bij Sanacount

Storm is erg leergierig en wilt zoveel mogelijk groeien in zijn interessegebied. In een groeiend bedrijf als Sanacount zit hij dan ook goed op zijn plek. Daarnaast spreken de hoge mate van innovatie en de warme en open sfeer binnen het bedrijf hem erg aan. Doordat Storm punctueel en accuraat is kan hij zijn werk op een overzichtelijke en nauwkeurige manier uitvoeren. Het leukste vindt hij om stukken die niet zoveel zeggen om te zetten in cijfers. “Zo heeft de klant er ook wat aan”. 

"Ik vind het leuk om te puzzelen met cijfertjes zodat de administratie altijd kloppend en compleet is voor de klant"
Storm Kamps - Sanacount - Team
Storm Kamps

Wie is Storm in zijn vrije tijd?

Storm woont samen met zijn ouders en broer in Nijmegen. Ze hebben een hond genaamd Elvis. Jawel, vernoemd naar the one and only. Storms’ vader is groot fan, en hij zelf stiekem ook. In zijn vrij tijd onderneemt Storm graag dingen met zijn vriendin en vrienden. Ook is hij een aantal keer per week in de sportschool te vinden. Een leuk feitje: Storm gaat zijn hele leven al naar dezelfde Nederlandse camping. 

Hulp nodig? Storm staat voor je klaar

Heb je hulp nodig met jouw administratie of heb je andere vragen? Storm helpt je graag. Neem gerust contact met hem op. 

Auto op de zaak of in privé aanschaffen?

Zakelijk of privé beleggen – Wat is de beste keuze?

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen