Talenten

 • Creativiteit

 • Integriteit

 • Vasthoudendheid

  Branches en specialisaties

   • Industrie

   • Over
   • Blogposts

   Dit is Storm Kamps

   Storm is Junior Rapportage Analist en hij is zeer leergierig, wil zoveel mogelijk groeien in zijn interessegebied. Na zijn mbo-studie en naast zijn werk bij Sanacount studeert Storm accountancy aan het hbo. In een groeiend bedrijf als Sanacount zit hij goed op zijn plek. De hoge mate van innovatie en de warme en open sfeer binnen het bedrijf spreken hem erg aan. Doordat Storm punctueel en accuraat is, kan hij zijn werk op een overzichtelijke en nauwkeurige manier uitvoeren. Het leukste vindt hij het om stukken die niet zoveel zeggen om te zetten in cijfers. “Zo heeft de opdrachtgever er ook wat aan”.
   "Ik vind het leuk om te puzzelen met cijfertjes zodat de administratie altijd kloppend en compleet is voor de opdrachtgever."
   Storm Kamps - Sanacount - Team
   Storm Kamps​

   Storm zonder koffie

   Koffietechnisch is Storm de uitzondering, hij drinkt het namelijk niet. Mensen vertellen hem wel dat hij het gewoon moet leren drinken, maar dat ziet hij anders; iets moet meteen lekker zijn en bovendien is koffie ook niet per se goed voor je gezondheid. Hij is, in de categorie warme drankjes, meer van de chocomelk, realiserend dat dit dan ook niet zo gezond is, maar het is niet verslavend en wel direct lekker.

   Advisering op maat

   Hebben jullie hulp nodig met de administratie? Neem contact op met Storm, zijn heldere blik op cijfers helpt jullie organisatie verder.

   Auto op de zaak of in privé aanschaffen?

   Zakelijk of privé beleggen – Wat is de beste keuze?

   Interesse?
   Neem contact op

   Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
   Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

   Interesse?
   Neem contact op

   Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
   Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen