• Over
  • Blogposts

Maak kennis met Ellen Melenhorst

Ellen Melenhorst vervult binnen Sanacount de rol van  Senior Adviseur. Ellen is zowel een financieel als fiscaal opgeleid accountant en fiscalist. Binnen haar functie richt zij zich onder andere op het is het bijstaan en adviseren van ondernemers. Iets wat haar nauw aan het hart ligt. 

Veel afwisseling als Senior Adviseur

Ellen is daarnaast verantwoordelijk voor het financiële en fiscale team. Dit team houdt zich bijvoorbeeld bezig met het samenstellen van jaarcijfers en het doen van aangiftes. Ellen haalt veel energie uit haar uitgebreide en afwisselende takenpakket.

Bijdragen aan successen met Sanacount

Ellen heeft voor Sanacount gekozen omdat het geen ‘standaard boekhoudkantoor’ is. Er is veel vrijheid en een plezierige werksfeer. Bovendien dragen leuke klanten en collega’s bij aan het werkplezier bij Sanacount. Ellen wil met haar werk  bijdragen in de successen van ondernemers en collega’s. Daar komt haar passie vandaan. 

"Met mijn werk wil ik een bijdrage leveren aan het succes van ondernemers"
Ellen Melenhorst RB LLM - Sanacount - Team
Ellen Melenhorst

HEAO Accountancy, Fiscaal Recht en RB

Ellen is afgestudeerd in HEAO Accountancy, heeft haar master Fiscaal Recht behaald aan de Rijksuniversiteit in Groningen en is RB Belastingadviseur. Analytisch én pragmatisch. Dat zijn twee eigenschappen die goed van pas komen binnen de functie van Senior Adviseur.  Zij heeft dan ook niet voor niets al ruim 17 jaar praktijkervaring in de accountancy en fiscale adviespraktijken. 

Wie is Ellen in haar vrije tijd?

Ellen woont samen met haar vriend en twee kinderen Jasper en Jasmijn in Westervoort. Ze houdt van fietsen en skaten en tuinieren. Maar het allerliefst brengt ze tijd door met haar kinderen en geniet ze van de natuur en de mensen om zich heen. Een leuk feitje: Ellen was de eerste medewerker van Sanacount en heeft vanaf in februari 2021 al vijf jaar een waardevolle rol binnen het team. 

Ellen staat altijd klaar voor jouw vraagstukken

Heb je vragen of ben je op zoek naar een deskundig advies? Dan ben je bij Ellen aan het goede adres. Zij staat altijd klaar om ondernemers te ondersteunen met deskundig advies. Neem gerust contact met haar op.

 

Belangrijke wetswijzigingen per 1 juli 2021

Heb jij al nagedacht over bedrijfsopvolging?

Wat is BIK: Baangerelateerde Investeringskorting en hoe benut jij dit als bedrijf?

Belastingparadijs voor kleine ondernemers

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen