• Over
  • Blogposts

Maak kennis met Geert Tonissen

Geert Tonissen is begin 2020 Team Sanacount komen versterken als kritische Rapportage Analist. Hij heeft een divers functieprofiel. Hij houdt zich bezig met BTW aangiftes, jaarrekeningen, publicatiestukken, notulen en inkomsten- en vennootschapsbelasting. Ook advisering aan klanten en het stukje automatisering van de administratie behoren tot zijn takenpakket.

Financieel fiscaal - advies - automatisering

Met zijn rustige en vriendelijke karakter kan Geert altijd een duidelijk uitleg geven aan klanten. Hij is kritisch en analytisch. Beide komen goed van pas in zijn functie. Wat Geert het leukst vindt aan zijn werk is de combinatie van drie aspecten: financieel & fiscaal, advies en automatisering. 

Uitdaging is om puzzel kloppend te maken

Cijfers waren voor Geert altijd al interessant. Hij begon in 2009 met werken als Assistent Accountant en volgde in de avonduurtjes de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie aan Linnartz van Binsbergen. Hij is nu bezig om op dezelfde manier bezig zijn diploma HBO Accountancy te behalen. 

Visie Sanacount, klik met team en vrijheid

Na vele jaren ervaring bij kantoren als WEA Deltaland sloot Geert in januari 2020 aan bij Team Sanacount. Het kleinschalige karakter, de vrijheid en flexibiliteit én persoonlijke klik met het team spreken Geert erg aan. Hij haalt veel motivatie uit de visie en ambitie van Sanacount. Wat hij écht leuk vindt? De financiële puzzel oplossen wanneer er iets niet klopt, zodat er toch een goed resultaat naar de klant gaat. 

"De financiële puzzel kloppend maken zodat er een goed resultaat naar de klant kan - Dat vind ik leuk"
Geert Tonissen - Sanacount - Team
Geert Tonissen

Wie is Geert in zijn vrije tijd?

Geert woont in Druten samen met zijn partner Tessa en hun kat. Met zijn Kawasaki Z800 is hij regelmatig te vinden op het circuit en op de weg. Maar ook de tennisbaan en skipiste zijn voor Geert geen onbekend terrein. Ook is hij al jaren penningmeester bij zijn tennisclub. Een leuk feitje over Geert: hij komt van beide kanten uit een schippersfamilie en woonde de eerste twee jaar van zijn leven op een binnenvaartschip.

Geert beantwoordt je vragen graag

Heb je uitleg nodig over jouw administratie? Of heb je hulp nodig bij andere vraagstukken. Geert staat altijd voor je klaar om mee te kijken. Neem gerust contact met hem op.

Helaas, geen blogs

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen