• Over
  • Blogposts

Maak kennis met Robert van Doorn

Robert van Doorn is sinds december 2017 onderdeel van Team Sanacount en is inmiddels uitgegroeid tot Business Analist met een breed takenpakket. Robert focust zich op het adviseren van MKB bedrijven en advies op het gebied van HR. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de salarisadministratie, applicatiebeheer, facturatie en debiteurenbeheer én richt hij zich op interne procesoptimalisatie. Ben je een internationale klant? Dan is de kans groot dat je Robert aan de telefoon krijgt. Hij vervult tevens de rol van relatiebeheerder voor deze klanten. 

Vrijheid, diversiteit en verantwoordelijkheid

Motivatie voor zijn functie en voor Sanacount gaan voor Robert hand in hand. De ambitie en mindset van het team dragen enorm bij aan het plezier in zijn werk. Iedereen wilt een bijdrage leveren aan het bedrijf én de maatschappij. Robert is kritisch en rationeel. Beide komen goed van pas binnen zijn functie.

Finance en Supply Chain Management

Robert is niet voor niets het gezicht voor de internationale klanten. Tijdens zijn opleiding Finance & Control op de HAN woonde hij een half jaar in Kopenhagen én Litouwen. Na zijn afstudeerstage bij Synthon in Nijmegen deed hij de master Supply Chain Management in Tilburg. Hier leerde hij ‘kritisch te denken’. Hier heeft hij vandaag de dag nog profijt van.  

"Op een slimme manier de handen de ondernemer vrijmaken zodat hij zijn ambities waar kan maken - Daar ga ik voor"
Robert van Doorn - Team - Sanacount
Robert van Doorn

Wie is Robert in zijn vrije tijd?

Samen met zijn vriendin Bo woont Robert in Wijchen. Hij noemt zichzelf semi fanatiek sporter en doet 4x per week aan krachttraining. Ook koken, eten en reizen behoren tot zijn favoriete bezigheden. Een leuk feitje over Robert: hij heeft een grasparkiet genaamd Mickey.

Robert staat altijd voor je klaar

Heb je advies nodig op het gebied van HR of heb je een ander vraagstuk? Twijfel dan niet contact op te nemen met Robert. Hij staat altijd voor je klaar (ook als je geen internationale klant bent). 

Vakantiegeld later uitbetalen door COVID-19, wat zijn de opties?

Zo helpt data analyse anno 2021 jou betere beslissingen te nemen voor jouw bedrijf

Uitleg – lager gebruikelijk loon DGA tijdens corona, mag dat?

De werkkostenregeling, vrije ruimte en COVID-19, wat kun jij als werkgever doen?

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen