• Over
  • Blogposts

Maak kennis met Marloes van Burk

Marloes van Burk is Register Belastingadviseur bij Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies. Zoals de naam al doet vermoeden, is Marloes de aangewezen persoon voor een scherp advies op het gebied van belastingen en fiscaliteit. Klanten adviseren is iets wat zij maar al te graag doet. 

Zo'n helder mogelijke fiscale uitleg voor de klant

Marloes richt zich dus vooral op het het geven van fiscaal advies. Ze ziet het als een uitdaging om fiscale onderwerpen op een heldere en duidelijke wijze uit te leggen aan een klant. Daarnaast is zij expert op het gebied van loonheffingen. Zo voert zij bij Sanacount projecten uit met betrekking tot de werkkostenregeling. 

Passie voor de dynamiek van het fiscale vak

Marloes heeft een échte passie voor het fiscale vak: “het is heel dynamisch. Belastingwijzigingen bewegen mee met economische, maatschappelijke en politieke veranderingen.” Marloes werkt met veel plezier bij Sanacount omdat de missie en visie van het bedrijf naadloos aansluiten bij die van haar zelf. Namelijk dichtbij de klanten staan, meedenken én dit alles op een maatschappelijk betrokken manier. 

"Het in contact zijn met de klant en kennis overbrengen geeft mij veel voldoening en energie."
Marloes van Burk RB Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies
Marloes van Burk

HEAO - Fiscale Economie, RB én Imago Coach

Marloes studeerde HEAO – Fiscale Economie en is opgeleid tot Register Belastingadviseur. Daarnaast heeft ze een opleiding tot Imago Coach gedaan. Marloes is sociaal en communicatief vaardig en haar creatief denkvermogen is groot. Eigenschappen die goed van pas komen binnen haar functie als Belastingadviseur. Marloes heeft dan ook jarenlang op de fiscale afdeling van accountantskantoren gewerkt én is zelf ervaren in het ondernemerschap. 

Wie is Marloes in haar vrije tijd?

Marloes woont in één van de leukste buurten in Arnhem samen met haar kinderen Bo en Tom. In haar vrije tijd doet zij aan yoga, hardlopen en is ze graag buiten in de natuur. Ook houdt ze van koken en luistert ze graag naar jazz, funk en soul muziek. Een leuk feitje over Marloes: ze geeft ook styling en kleuradvies aan vrouwen. Ze creëert bewustwording over uitstraling en de werking van kleur en helpt jou een smashing eerste indruk achter te laten! 

Vragen? Marloes staat voor je klaar

Heb jij een vraag voor Marloes? Neem gerust contact met haar op.  Zij denkt graag met je mee! 

Helaas, geen blogs

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen