Talenten

  • Creatief
  • Plannen & organiseren
  • Vasthoudendheid

 

Branches en specialisaties

Dit is Lucky Boll

De positiviteit die haar naam al verklapt is direct merkbaar. Als één van de eerste aanspreekpunten voor nieuwe opdrachtgevers en prospects brengt ze meteen de juiste dosis energie en enthousiasme mee. Met haar collega’s van de inhoud zorgt ze dat deze kennis ook duidelijk vertaald wordt naar informatieve stukken voor de websites, social media en publicaties.

 

Naast marketing en sales houdt ze zich bezig met de duurzame missie van Sanacount en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook projectmanagement, interne zaken en office management vallen in haar takenpakket. Met haar gedreven persoonlijkheid vindt ze dit heerlijk. “Ik haal energie uit bezig zijn met 101 dingen tegelijk”. De persoonlijke klik, vrijheid en verantwoordelijkheid binnen Sanacount motiveert haar. Iedereen werkt hard om het gezamenlijke doel te bereiken: een duurzame bijdrage leveren aan de opdrachtgever en de maatschappij.

"Door laagdrempelige informatie online aan te bieden wil ik ondernemers helpen te groeien"
Lucky Boll - Sanacount - Team
Lucky Boll

Lucky en haar koffie

Lucky is een echte koffieverslaafde. Een kop koffie zetten is het eerste wat ze doet als ze ’s ochtends opstaat. De eerste slok als je net wakker bent, die vindt ze het lekkerst en na die eerste slok en die eerste kop, volgen er nog vele gedurende de dag. Lucky drinkt haar koffie zwart. Ze is thuis opgegroeid met ouderwetse filterkoffie en daar heeft ze nog altijd een zwak voor. Maar eigenlijk drinkt ze alle koffie wel, zolang het maar niet cafeïnevrij is.

Meer weten over Sanacount

Lucky vertelt je graag meer over ons bedrijf, de visie & missie en helpt je de juiste personen te vinden voor alle vragen.

De Week van de Circulaire Economie 2023

De SDG’s in praktijk, in jullie bedrijf

Associate Lector Fred de Jong over de veranderende rol van de financieel en fiscaal adviseur; wat speelt er in het mkb

Sustainable Fashion Gift Card

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen