Expertisegebieden

Expertises

  • Over
  • Blogposts

  Maak kennis met Lucky Boll

  Lucky Boll is de enthousiaste Marketing & Sales Officer van Team Sanacount. Ze is per 1 augustus 2020 begonnen bij het bedrijf. Lucky heeft een uitgebreid takenpakket  Zo houdt zij zich bezig met online marketing. Hieronder vallen bijvoorbeeld de website en sociale media, nieuwsbrieven en blogs. Maar ook offline marketing, een stukje organisatie en netwerken vallen binnen haar functie. Lucky is sociaal en enthousiast. Dit komt in haar rol goed van pas. 

  Veel meer dan alleen Marketing & Sales

  Ben je een nieuwe klant? Dan zullen Lucky en Neşe een van de eerste gezichten zijn die je zult zien. Naast marketing en sales houdt ze zich bezig met projectmanagement, interne zaken en office management. Met haar gedreven persoonlijkheid vindt ze dit heerlijk. “Ik haal energie uit bezig zijn met 101 dingen tegelijk”. De persoonlijke klik, vrijheid en verantwoordelijkheid binnen Sanacount motiveert haar. Iedereen werkt hard om het gezamenlijke doel te bereiken: een duurzame bijdrage leveren aan de klant. 

  "Door online laagdrempelige informatie aan te bieden hoop ik ondernemers te ondersteunen"
  Lucky Boll - Sanacount - Team
  Lucky Boll

  International business en KidsRights

  Lucky rondde in 2019 haar HBO International Business af. In haar tijd op de Avans woonde zij een half jaar in Montréal en Spanje. Haar afstudeerstage deed ze bij de non-profit organisatie KidsRights in Amsterdam. Maatschappelijk betrokken en duurzaam gericht, dat sluit goed aan bij Lucky’s persoonlijke visie. 

  Wie is Lucky in haar vrije tijd?

  Samen met haar vriend Robin woont Lucky in Wijchen. In haar vrije tijd zie je Lucky zo nu en dan hardlopen, zwemmen of in de sportschool. Ze houdt van koken. Het liefst doet ze dit voor én met haar familie en vrienden. Ook reizen en creatief bezig zijn doet ze graag. Een leuk feitje over Lucky: ze is fanatiek plantenliefhebber en bij gebrek aan een tuin heeft ze dan ook een ruim overschot aan kamerplanten. 

  Vragen? Lucky staat voor je klaar

  Heb je een vraag of informatie nodig? Lucky staat voor je klaar. Neem gerust contact met haar op. 

  5 tips om de teamspirit te behouden tijdens de lockdown

  HOERA! Sanacount wint de Exact Award Samenwerking

  Sanacount genomineerd voor de Exact Cloud Award 2020

  Interesse?
  Neem contact op

  Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
  Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

  Interesse?
  Neem contact op

  Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
  Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen