Expertisegebieden

Expertises

   • Over
   • Blogposts

   Dit is Lucky Boll

   De positiviteit die haar naam al verklapt is direct merkbaar. Als één van de eerste aanspreekpunten voor nieuwe opdrachtgevers en prospects brengt ze meteen de juiste dosis energie en enthousiasme mee. Met haar collega’s van de inhoud zorgt ze dat deze kennis ook duidelijk vertaald wordt naar informatieve stukken voor de websites, social media en publicaties.

    

   Naast marketing en sales houdt ze zich bezig met projectmanagement, interne zaken en office management. Met haar gedreven persoonlijkheid vindt ze dit heerlijk. “Ik haal energie uit bezig zijn met 101 dingen tegelijk”. De persoonlijke klik, vrijheid en verantwoordelijkheid binnen Sanacount motiveert haar. Iedereen werkt hard om het gezamenlijke doel te bereiken: een duurzame bijdrage leveren aan de opdrachtgever en de maatschappij.

   "Door laagdrempelige informatie online aan te bieden wil ik ondernemers helpen te groeien"
   Lucky Boll - Sanacount - Team
   Lucky Boll

   Lucky en haar koffie

   Lucky is een echte koffieverslaafde. Een kop koffie zetten is het eerste wat ze doet als ze ’s ochtends opstaat. De eerste slok als je net wakker bent, die vindt ze het lekkerst en na die eerste slok en die eerste kop, volgen er nog vele gedurende de dag. Lucky drinkt haar koffie zwart en het moet échte koffie zijn; zwarte koffie. Ze is thuis opgegroeid met ouderwetse filterkoffie en daar heeft ze nog altijd een zwak voor. Maar eigenlijk drinkt ze alle koffie wel, zolang het maar niet cafeïnevrij is.

   Meer weten over Sanacount

   Lucky vertelt je graag meer over ons bedrijf, de visie & missie en helpt je de juiste personen te vinden voor alle vragen.

   Waarom maatschappelijk verantwoord ondernemen?

   5 tips om de teamspirit te behouden tijdens de lockdown

   HOERA! Sanacount wint de Exact Award Samenwerking

   Sanacount genomineerd voor de Exact Cloud Award 2020

   Interesse?
   Neem contact op

   Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
   Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

   Interesse?
   Neem contact op

   Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
   Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen