Vanwege COVID-19 tijdelijk geen events

Corona (COVID-19) update Steun- en herstelpakket voor economie en arbeidsmarkt - Blogs - Nieuws - Sanacount

Vanwege COVID-19 Sanacount events tijdelijk gestaakt

Vanwege de huidige coronacrisis zijn de (offline) events die worden georganiseerd door Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies binnen de Sanacount Community tijdelijk gestaakt. Wil jij op de hoogte blijven van onze events? Hou dan onze website en social media kanalen in de gaten. Wanneer de situatie het toelaat zullen wij onze events zoals de Road2Succes avonden weer met veel enthousiasme hervatten. 

Steun nodig tijdens de coronacrisis?

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor veel ondernemers. Het kabinet biedt steun in diverse steunpakketten met als meest recente het steun- en herstelpakket voor economie en arbeidsmarkt. Een voorbeeld van regelingen zijn de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) en de fiscale maatregelingen voor uitstel van betaling. Heb jij ondersteuning nodig bij het aanvragen van dergelijke regelingen? Of kan Sanacount jou op een andere manier bijstaan om jouw onderneming door de coronacrisis heen te helpen. Neem gerust contact met ons op, ons team helpt graag. 

Meer weten over Sanacount Community en Road2Succes?

Ben jij benieuwd naar de Sanacount Community? Wat leuk! Met de Sanacount Community verbinden we ondernemers met elkaar. Wij delen kennis en kunde op gebieden als leiderschap, ondernemen en financiën. Hiervoor organiseren wij onder anderen Road2Succes avonden (deze zijn vanwege COVID-19 tijdelijk gestaakt) Tijdens de Road to Success events ontvangen wij geïnteresseerde ondernemers, van start-ups en scale-ups, die hun innovatie in Nederland introduceren. Het zijn keer op keer interessante avonden met interessante sprekers.
Nieuwsgierig? Wij vertellen je je graag meer.

Pagina

Meer evenementen