Toekomstvisie op financiën

DGA-advies Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies

Wat je kunt leren van de toekomstvisie op financiën

Tijdens het webinar van Ertuğ Koşmaci neemt hij je mee in zijn toekomstvisie op financiën. Hij geeft je een inkijkje in de vele veranderingen die we kunnen verwachten en hoe we deze in ons voordeel kunnen laten werken door er nu al op te anticiperen. 

Wat verandert er dankzij de economische crisis?

De coronacrisis heeft de financiële wereld flink op haar grondvesten doen schudden. De economische crisis die dit tot gevolg heeft hakt er flink in. Economen en fiscalisten speculeren hardop over wat de gevolgen zullen zijn voor onze economie in het algemeen en de financiële situatie van jouw bedrijf in het bijzonder.

Wil je dit webinar zeker niet missen?

Er is nog geen exacte datum bekend maar je kun je nu al wel vast aanmelden voor het webinar over wat je kunt leren van de toekomstvisie op financiën van Ertuğ Koşmaci. Wil je dat we je informeren over andere evenementen van de Sanacount Community? Meld je dan hier aan

Heb je nu al vragen over dit onderwerp?

Wil je niet wachten tot het zover is of heb je nu al vragen over het onderwerp van dit webinar, stel ze dan gerust. Je contact opnemen met onze adviseurs via 024 737 05 44. Een bericht sturen kan natuurlijk ook.

Pagina

Meer evenementen