PEPP-R

Sanacount wint Exact Samenwerking Award 2020 - Maike Pollaert-min

Maike, eigenaar van PEPP-R vertelt over haar ervaring met Sanacount

Maike Pollaert, eigenaar van PEPP-R presentatietrainingen, heeft jarenlange ervaring als theaterregisseur en is opleidingskundige. Met PEPP-R weet ze veelgebruikte en bewezen technieken uit het theater te vertalen naar oefeningen voor beter presenteren en lesgeven. Maike vertelt over haar ervaringen met Sanacount.

Kennis overbrengen in begrijpbare taal

“Sanacount heeft licht in onze duistere administratie gebracht. Alle aangiften worden op tijd gedaan, jullie hebben verstand van zaken en kunnen het in lekentaal uitleggen. Maar wat ik vooral ontzettend waardeer is jullie pro-activiteit.”

Proactief, duidelijk en tóch altijd persoonlijk

Ellen neemt contact op omdat haar iets opvalt. In datzelfde gesprek legt ze uit wat ze voor ons kan doen, wat we kunnen verwachten en hoeveel tijd daarover heen zal gaan. Jullie weten altijd direct wie je aan de lijn hebt en lijken mijn administratie beter uit jullie hoofd te kennen dan ikzelf.” 

Enorme betrokkenheid van Sanacount

“Vorig jaar belde ik met de opmerking dat ik wat investeringen wilde doen en de vraag of iemand even mee wilde kijken. Ik kreeg nog net geen veeg uit de pan. Natuurlijk willen jullie vooral weten wat mijn plannen zijn. Ik kreeg er direct een handige tips en tricks bij. Wat ben ik ontzettend blij met de samenwerking”.

Meer cases