• Over
  • Blogposts

Maak kennis met Ellen Melenhorst

Als zowel financieel en fiscaal opgeleid accountant en fiscalist vervult Ellen de rol van Senior Adviseur bij Sanacount. Binnen deze functie is zij onder andere verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarcijfers en het doen van aangiftes

Veel afwisseling als Senior Adviseur

Een ander groot onderdeel van Ellen haar werk het bijstaan en adviseren van ondernemers. Ook neemt Ellen de teamleiding van het financiële en fiscale team op zich. Uit dit uitgebreide en afwisselende takenpakket haalt Ellen veel energie. 

Bijdragen aan successen met Sanacount

Ellen heeft voor Sanacount gekozen omdat het geen ‘standaard boekhoudkantoor’ is. Er is veel vrijheid en een plezierige werksfeer. Bovendien dragen leuke klanten en collega’s bij aan het werkplezier bij Sanacount. Ellen wil met haar werk  bijdragen in de successen van ondernemers en collega’s. Daar komt haar passie vandaan. 

"Met mijn werk wil ik een bijdrage leveren aan het succes van ondernemers"
Ellen Melenhorst - Sanacount - Team
Ellen Melenhorst

HEAO Accountancy, Fiscaal Recht en RB

Ellen is afgestudeerd in HEAO Accountancy, heeft haar master Fiscaal Recht behaald aan de Rijksuniversiteit in Groningen en is RB Belastingadviseur. Analytisch en pragmatisch. Dat zijn twee eigenschappen die goed van pas komen binnen de functie van Senior Adviseur.  

Wie is Ellen in haar vrije tijd?

Ellen woont samen met haar vriend en twee kinderen Jasper en Jasmijn woont zij in Westervoort. Ze houdt van fietsen en skaten en tuinieren. Maar het allerliefst brengt ze tijd door met haar kinderen en geniet ze van de natuur en de mensen om zich heen. Een leuk feitje: Ellen was de eerste medewerker van Sanacount en viert binnenkort haar vijfjarige jubileum bij het bedrijf.

Ellen staat altijd klaar voor vraagstukken

Heb je vragen of ben je op zoek naar een deskundig advies? Dan ben je bij Ellen aan het goede adres. Zij staat altijd klaar om ondernemers te ondersteunen met deskundig advies. Neem gerust contact met haar op.

 

Wat is BIK: Baangerelateerde Investeringskorting en hoe benut jij dit als bedrijf?

Belastingparadijs voor kleine ondernemers

Fiscale bewaarplicht: Loop ik risico?

Mijn verwondering: Is ons groene hart een zorg voor later?

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen