Administratiekantoor Nijmegen

Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies

Administratiekantoor Nijmegen

Eindelijk, een administratiekantoor in Nijmegen met een duidelijke en heldere dienstverlening. Geen verrassingen achteraf maar een vaste gunstige prijs per maand. Welkom bij Sanacount. Samen kijken wij wat jouw bedrijf nodig heeft door de huidige situatie in kaart te brengen. Hoe sta je er financieel en fiscaal voor? Daarnaast zijn we ook erg benieuwd naar jouw toekomstplannen. Wat zijn jouw doelen en hoe ga jij deze bereiken? Onze focus ligt bij jou!

Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies

De dienstverlening van het administratiekantoor in Nijmegen

Administratiekantoor in Nijmegen of Arnhem gezocht? Zoek niet verder. Bij Sanacount leert jouw bedrijf graag kennen. Aan de hand van alle een kennismakingsafspraak brengen we jouw wensen in kaart. Wil je de volledige administratie uitbesteden of een deel hiervan? Of schakel je Sanacount in voor het controleren van de administratie en het verzorgen van tussentijdse cijfers? Samen kijken wij naar jouw behoefte en bespreken we vooraf de tarieven. Door middel van vaste prijzen voorkomen we verrassingen achteraf. 

Een volledig online werkwijze voor jouw administratie

Ben jij klant geworden bij Sanacount? Dan ontvang je van ons jouw inloggegevens waarna je toegang hebt tot jouw persoonlijke online portal. Je kunt direct aan de slag gaan met het maken van verkoopfacturen en het uploaden van inkoopfacturen middels een handige app. Alle gegevens staan veilig opgeslagen de cloud. Een online omgeving die jij altijd kunt raadplegen. Geen gestress meer bij bijvoorbeeld jouw belastingaangiften.

Wat is een administratiekantoor en kan het voor mij betekenen?

Uiteraard verzorgen wij graag voor jouw bedrijf de administratie, de jaarrekening en belastingen vanuit ons administratiekantoor in Nijmegen. Maar de dienstverlening van Sanacount gaat veel verder. Zo ontvang jij hoogwaardig advies waar jij écht iets aan hebt en werken we samen om jouw ambities en doelen waar te maken. Hierbij kijken de adviseurs van Sanacount naar verschillende aspecten die passen bij jouw situatie. Missie en strategie, financiën, bedrijfsvoering, klant en innovatie en groei zijn bijvoorbeeld veelvoorkomende aspecten.

Meetbare doelen en concrete acties - Administratiekantoor Sanacount

De doelen maken wij meetbaar. Met indicatoren zoals bijvoorbeeld: winst, cashflow, inzet van distributiekanalen, klanttevredenheid en aantal nieuwe klanten. Wat zijn jouw doelen voor de komende jaren? Wil jij personeel in dienst nemen? Of als ZZP-er groeien naar een BV? Maak ze kenbaar tijdens een gesprek op ons administratiekantoor in Nijmegen. Neem contact met ons op om een gesprek in te plannen. 

Deel pagina

De dienstverlening van het administratiekantoor in Nijmegen

Administratiekantoor in Nijmegen of Arnhem gezocht? Zoek niet verder. Bij Sanacount leert jouw bedrijf graag kennen. Aan de hand van alle een kennismakingsafspraak brengen we jouw wensen in kaart. Wil je de volledige administratie uitbesteden of een deel hiervan? Of schakel je Sanacount in voor het controleren van de administratie en het verzorgen van tussentijdse cijfers? Samen kijken wij naar jouw behoefte en bespreken we vooraf de tarieven. Door middel van vaste prijzen voorkomen we verassingen achteraf. 

Wat is een administratiekantoor en kan het voor mij betekenen?

Uiteraard verzorgen wij graag voor jouw bedrijf de administratie, de jaarrekening en belastingen vanuit ons administratiekantoor in Nijmegen. Maar de dienstverlening van Sanacount gaat veel verder. Zo ontvang jij hoogwaardig advies waar jij écht iets aan hebt en werken we samen om jouw ambities en doelen waar te maken. Hierbij kijken de adviseurs van Sanacount naar verschillende aspecten die passen bij jouw situatie. Missie en strategie, financiën, bedrijfsvoering, klant en innovatie en groei zijn bijvoorbeeld veelvoorkomende aspecten.

Een volledig online werkwijze voor jouw administratie

Ben jij klant geworden bij Sanacount? Dan ontvang je van ons jouw inloggegevens waarna je toegang hebt tot jouw persoonlijke online portal. Je kunt direct aan de slag gaan met het maken van verkoopfacturen en het uploaden van inkoopfacturen middels een handige app. Alle gegevens staan veilig opgeslagen de cloud. Een online omgeving die jij altijd kunt raadplegen. Geen gestress meer bij bijvoorbeeld jouw belastingaangiften.

Meetbare doelen en concrete acties - Administratiekantoor Sanacount

De doelen maken wij meetbaar. Met indicatoren zoals bijvoorbeeld: winst, cashflow, inzet van distributiekanalen, klanttevredenheid en aantal nieuwe klanten. Wat zijn jouw doelen voor de komende jaren? Wil jij personeel in dienst nemen? Of als ZZP-er groeien naar een BV? Maak ze kenbaar tijdens een gesprek op ons administratiekantoor in Nijmegen. Neem contact met ons op om een gesprek in te plannen.

Deel pagina

Ook interessant

Zakelijk of privé beleggen - wat is de beste keuze - BLogs - Nieuws - Sanacount

Zakelijk of privé beleggen – Wat is de beste keuze?

Zakelijk of privé beleggen? Hoe maak ik de juiste keuze? Ondanks de huidige economische tijd groeit het aantal mensen dat belegt nog steeds. Binnen het beleggen zijn veel verschillende opties en dus heel wat keuzes om te maken. Maar wat is de verstandigste keuze? Zakelijk of privé beleggen? In deze blog nemen we je mee […]

Read More
Effectief netwerken in tijden van corona - hoe doe je dat BLogs - Nieuws - Sanacount

Effectief netwerken in tijden van corona – Hoe doe je dat?

Effectief netwerken in tijden van corona – Hoe zit dat? Veel mensen werken tijdens de coronacrisis noodgedwongen thuis. Zo ook veel ondernemers. Hierdoor lijkt het lastiger om te kunnen netwerken en jouw netwerk verder uit te breiden. Van fysieke ontmoetingen naar het zoeken van binding op afstand. In beginsel was dit voor ons allen even […]

Read More
Ready for One-Stop-Shop! Nieuwe BTW-regeling op e-commerce - BLogs - Nieuws - Sanacount

Ready for One-Stop-Shop?! Nieuwe BTW-regeling op e-commerce

Ready for One-Stop-Shop?! E-commerce is booming business. Het aantal digitale shoppers en bestedingen nam de afgelopen jaren al sterk toe, maar is door de coronacrisis alleen maar harder gestegen. Mede door de coronamaatregel van het sluiten van de stenen winkel is het niet zo gek dat steeds meer ondernemers besloten een webshop te beginnen. Verandering […]

Read More

Ook interessant

Administratiekantoor nodig?

Administratiekantoor in Nijmegen gezocht? Neem dan contact op.


    Contact - Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies

    Administratiekantoor nodig?

    Administratiekantoor in Nijmegen gezocht? Neem dan contact op.