Administratiekantoor Nijmegen

Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies

Administratiekantoor Nijmegen

Eindelijk, een administratiekantoor in Nijmegen met een duidelijke en heldere dienstverlening. Geen verrassingen achteraf maar een vaste gunstige prijs per maand. Welkom bij Sanacount. Samen kijken wij wat jouw bedrijf nodig heeft door de huidige situatie in kaart te brengen. Hoe sta je er financieel en fiscaal voor? Daarnaast zijn we ook erg benieuwd naar jouw toekomstplannen. Wat zijn jouw doelen en hoe ga jij deze bereiken? Onze focus ligt bij jou!

Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies

De dienstverlening van het administratiekantoor in Nijmegen

Administratiekantoor in Nijmegen of Arnhem gezocht? Zoek niet verder. Bij Sanacount leert jouw bedrijf graag kennen. Aan de hand van alle een kennismakingsafspraak brengen we jouw wensen in kaart. Wil je de volledige administratie uitbesteden of een deel hiervan? Of schakel je Sanacount in voor het controleren van de administratie en het verzorgen van tussentijdse cijfers? Samen kijken wij naar jouw behoefte en bespreken we vooraf de tarieven. Door middel van vaste prijzen voorkomen we verrassingen achteraf. 

Een volledig online werkwijze voor jouw administratie

Ben jij klant geworden bij Sanacount? Dan ontvang je van ons jouw inloggegevens waarna je toegang hebt tot jouw persoonlijke online portal. Je kunt direct aan de slag gaan met het maken van verkoopfacturen en het uploaden van inkoopfacturen middels een handige app. Alle gegevens staan veilig opgeslagen de cloud. Een online omgeving die jij altijd kunt raadplegen. Geen gestress meer bij bijvoorbeeld jouw belastingaangiften.

Wat is een administratiekantoor en kan het voor mij betekenen?

Uiteraard verzorgen wij graag voor jouw bedrijf de administratie, de jaarrekening en belastingen vanuit ons administratiekantoor in Nijmegen. Maar de dienstverlening van Sanacount gaat veel verder. Zo ontvang jij hoogwaardig advies waar jij écht iets aan hebt en werken we samen om jouw ambities en doelen waar te maken. Hierbij kijken de adviseurs van Sanacount naar verschillende aspecten die passen bij jouw situatie. Missie en strategie, financiën, bedrijfsvoering, klant en innovatie en groei zijn bijvoorbeeld veelvoorkomende aspecten.

Meetbare doelen en concrete acties - Administratiekantoor Sanacount

De doelen maken wij meetbaar. Met indicatoren zoals bijvoorbeeld: winst, cashflow, inzet van distributiekanalen, klanttevredenheid en aantal nieuwe klanten. Wat zijn jouw doelen voor de komende jaren? Wil jij personeel in dienst nemen? Of als ZZP-er groeien naar een BV? Maak ze kenbaar tijdens een gesprek op ons administratiekantoor in Nijmegen. Neem contact met ons op om een gesprek in te plannen. 

Deel pagina

De dienstverlening van het administratiekantoor in Nijmegen

Administratiekantoor in Nijmegen of Arnhem gezocht? Zoek niet verder. Bij Sanacount leert jouw bedrijf graag kennen. Aan de hand van alle een kennismakingsafspraak brengen we jouw wensen in kaart. Wil je de volledige administratie uitbesteden of een deel hiervan? Of schakel je Sanacount in voor het controleren van de administratie en het verzorgen van tussentijdse cijfers? Samen kijken wij naar jouw behoefte en bespreken we vooraf de tarieven. Door middel van vaste prijzen voorkomen we verassingen achteraf. 

Wat is een administratiekantoor en kan het voor mij betekenen?

Uiteraard verzorgen wij graag voor jouw bedrijf de administratie, de jaarrekening en belastingen vanuit ons administratiekantoor in Nijmegen. Maar de dienstverlening van Sanacount gaat veel verder. Zo ontvang jij hoogwaardig advies waar jij écht iets aan hebt en werken we samen om jouw ambities en doelen waar te maken. Hierbij kijken de adviseurs van Sanacount naar verschillende aspecten die passen bij jouw situatie. Missie en strategie, financiën, bedrijfsvoering, klant en innovatie en groei zijn bijvoorbeeld veelvoorkomende aspecten.

Een volledig online werkwijze voor jouw administratie

Ben jij klant geworden bij Sanacount? Dan ontvang je van ons jouw inloggegevens waarna je toegang hebt tot jouw persoonlijke online portal. Je kunt direct aan de slag gaan met het maken van verkoopfacturen en het uploaden van inkoopfacturen middels een handige app. Alle gegevens staan veilig opgeslagen de cloud. Een online omgeving die jij altijd kunt raadplegen. Geen gestress meer bij bijvoorbeeld jouw belastingaangiften.

Meetbare doelen en concrete acties - Administratiekantoor Sanacount

De doelen maken wij meetbaar. Met indicatoren zoals bijvoorbeeld: winst, cashflow, inzet van distributiekanalen, klanttevredenheid en aantal nieuwe klanten. Wat zijn jouw doelen voor de komende jaren? Wil jij personeel in dienst nemen? Of als ZZP-er groeien naar een BV? Maak ze kenbaar tijdens een gesprek op ons administratiekantoor in Nijmegen. Neem contact met ons op om een gesprek in te plannen.

Deel pagina

Ook interessant

Auto van de zaak - BLogs - Nieuws - Sanacount

Auto op de zaak of in privé aanschaffen?

Kan ik beter een auto op de zaak of in privé aanschaffen? Als ondernemer is het vaak handig om een auto te hebben. Voor inkopen, het bezoeken van klanten of bijvoorbeeld om naar het bedrijfspand te rijden. Bij uitstek de meest gestelde vraag die we krijgen is dan ook: Zal ik de auto op de […]

Read More
Waarom maatschappelijk verantwoord ondernemen - BLogs - Nieuws - Sanacount

Waarom maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Hoezo maatschappelijk verantwoord ondernemen Duurzaamheid begint steeds meer een hot topic te worden. Daarmee is in de zakelijke wereld ‘duurzaam ondernemen’ of ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)’ ook niet meer weg te denken. Maar waarom zou je maatschappelijk verantwoord ondernemen? En bovendien: waar begin je? Het is immers best een flinke klus. Moet je nu je […]

Read More
Wanneer kan je het beste een B.V. oprichten - BLogs - Nieuws - Sanacount

Wanneer kan je het beste een bv oprichten?

Wanneer is het interessant om een bv op te richten? Heb je een eenmanszaak of een personenvennootschap (vof, maatschap, cv) anders gezegd een onderneming in de inkomstenbelasting (ook wel IB onderneming genoemd)? En wil je weten wanneer het voor jou interessant is om een bv op te richten? In deze blog lees je meer over […]

Read More

Ook interessant

Administratiekantoor nodig?

Administratiekantoor in Nijmegen gezocht? Neem dan contact op.


    Contact - Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies

    Administratiekantoor nodig?

    Administratiekantoor in Nijmegen gezocht? Neem dan contact op.