Sanacount wint Exact Samenwerking Award 2020

Sanacount wint Exact Samenwerking Award

NIJMEGEN, 5 november 2020. Het Nijmeegse kantoor Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies (www.sanacount.nl) heeft de Exact Award Samenwerking 2020 gewonnen. Dit werd bekend gemaakt op 3 november 2020 tijdens het online event Exact Live. Jaarlijks reikt Exact meerdere awards uit aan accountancy- en boekhoudkantoren die voorop lopen in de branche op het gebied van online samenwerking en innovatie.

 

Samenwerking is diep verankerd in het karakter van Sanacount. Samen haar klanten werkt Sanacount toe naar het vergoten van hun succes. Zij hebben het verbeteren van de prestaties van hun klanten dan ook als missie opgesteld. De behoefte, verwachtingen en uitdagingen van klanten worden écht gehoord en meegenomen in de wijze van aanpak. Sanacount neemt niet alleen de boekhouding of aangiftes van bedrijven over. In de rol van sparringpartner denken zij mee met de ondernemer. Waar liggen hun kansen? Met gedegen kennis en oprechte interesse helpen ze klanten hun doelen te bereiken. Het bedrijf helpt klanten duurzame lange termijn waardes te creëren, te behouden en te communiceren.

Jury Exact overtuigd van Sanacount

De jury van Exact was overtuigd van Sanacount. De wil van Sanacount om écht bij te dragen aan het succes van onze klanten speelde hier een grote rol in. Ook de persoonlijke klik met klanten, het online samenwerkingsplatform waar 24/7 real time cijfers beschikbaar zijn en de (online) Sanacount community om ondernemers met elkaar te verbinden waren belangrijke factoren die Sanacount de Exact Samenwerking Award bezorgde.

Meer over de jaarlijkse Exact Cloud Award

Jaarlijks reikt Exact drie awards uit aan accountancy- en administratiekantoren die voorop lopen in de snel veranderende accountancy branche. Er worden eerst tien kantoren uit het land genomineerd om de strijd met elkaar aan te gaan. Na het geven van een pitch en een presentatie voor de jury worden de drie awards vergeven: De Cloud Award, de Samenwerking Award en de Innovatie Award. Daarnaast is er ook een publieksprijs: de Exact Crowd Award. De uitslag hiervan wordt binnenkort bekend gemaakt. 

———————————————————————————————————

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lucky Boll bereikbaar op nummer 024-7370544 of per e-mail via [email protected] Wil je toekomstige persberichten als e-mail ontvangen? Stuur ons dan een e-mail op [email protected] 

Deel pagina