Gegarandeerd een vaste prijs

Salarisadministratie vaste prijs klein - Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies

Gegarandeerd een vaste prijs

Sanacount neemt de salarisadministratie graag geheel of gedeeltelijk van je over. Door onze efficiënte manier van samenwerken bespaar je niet alleen geld maar ook tijd. Tijd waarin jij je kunt richten op jouw core business. Sanacount maakt gebruik van de meest geavanceerde salaris- en HR software beschikbaar. Hiermee bieden wij tegen een vaste prijs inzicht in onder andere de loonkosten, het ziekteverzuim en de verlofregistratie.

Salarisadministratie vaste prijs - Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies

Snel en efficiënt

Bedrijven en instellingen die gebruik maken van de diensten van Sanacount werken sneller en efficiënter. Ze hebben de beschikking over de meest gebruiksvriendelijke en efficiënte salarissoftware. Software die eenvoudig is te integreren met vrijwel iedere bestaande bedrijfsapplicatie: CRM, intranet, tijdregistratie, planning en meer. Veel tijdrovende taken en administratieve rompslomp nemen wij graag van je over. 

Veilig werken in de cloud

Met Sanacount heb je altijd en overal 24/7 toegang tot jouw salarisadministratie. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg werkt. We zetten de salarisadministratie voor je in de cloud zodat je er bij kunt wanneer het jou uitkomt. Daarbij hechten we veel waarde aan het beveiligen van jouw bedrijfsgegevens. Samen bepalen we wie waar bij kan door het bieden van verschillende functionaliteiten voor managers en voor medewerkers.

Up-to-date qua regelgeving

De fiscale wet- en regelgeving rondom de salarisadministratie en loonadministratie is vrij uitgebreid. Toch wordt er van jou als ondernemer verwacht dat jij deze naar behoren naleeft. Maar hoe doe je dat wanneer je er niet voldoende in thuis bent? Hier komt Sanacount om de hoeken kijken. Wij zorgen ervoor dat alles naar behoren is geregeld. Daarnaast informeren wij je graag in de nieuwsberichten en de nieuwsbrieven.

Zorgeloos ondernemen

Het uitbesteden van de salarisadministratie Sanacount betekent direct een hele zorg minder. Want zeg nu eerlijk, waarom zou je het zelf doen wanneer Sanacount ervaren HR- en salarisspecialisten voor je klaar heeft staan. Specialisten wanneer het gaat om sociale- en fiscale wet- en regelgeving binnen jouw branche met jarenlange ervaring binnen het MKB. Zo blijft ondernemen leuk en weet je zeker dat alles goed geregeld is.

Deel pagina

Door óók mijn salarisadministratie via Sanacount uit te besteden heb ik méér rust, minder administratie én hebben mijn medewerkers altijd inzicht in hun loonstroken en andere overzichten"

Snel en efficiënt

Bedrijven en instellingen die gebruik maken van Sanacount werken sneller en efficiënter. Ze hebben de beschikking over de meest gebruiksvriendelijke en efficiënte salarissoftware. Software die eenvoudig is te integreren met vrijwel iedere bestaande bedrijfsapplicatie: CRM, Intranet, tijdregistratie, planning en meer. Veel tijdrovende taken en administratieve rompslomp nemen wij zo graag van je over. 

Veilig werken in de cloud

Met Sanacount heb je altijd en overal 24/7 toegang tot jouw salarisadministratie. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg werkt. We zetten de salarisadministratie voor je in de cloud zodat je er bij kunt wanneer het jou uitkomt. Daarbij hechten we veel waarde aan het beveiligen van jouw bedrijfsgegevens. Samen bepalen we wie waar bij kan door het bieden van verschillende functionaliteiten voor managers en voor medewerkers.

Up to date qua regelgeving

De fiscale wet- en regelgeving rondom de salarisadministratie en loonadministratie is vrij uitgebreid. Toch wordt er van jou als ondernemer verwacht dat jij deze naar behoren naleeft. Maar hoe doe je dat wanneer je er niet voldoende in thuis bent? Hier komt Sanacount om de hoeken kijken. Wij zorgen ervoor dat alles naar behoren is geregeld. Daarnaast informeren wij je graag in de nieuwsberichten en nieuwsbrieven.

Zorgeloos ondernemen

Het uitbesteden van de salarisadministratie aan Sanacount betekent direct een hele zorg minder. Want zeg nu eerlijk, waarom zou je het zelf doen wanneer Sanacount ervaren HR- en salarisspecialisten voor je klaar heeft staan. Specialisten wanneer het gaat om sociale- en fiscale wet- en regelgeving binnen jouw branche met jarenlange ervaring binnen het MKB. Zo blijft ondernemen leuk en weet je zeker dat alles goed geregeld is.

Deel pagina

Door óók mijn salarisadministratie via Sanacount uit te besteden heb ik méér rust, minder administratie én hebben mijn medewerkers altijd inzicht in hun loonstroken en andere overzichten"

Ook interessant

Auto van de zaak - BLogs - Nieuws - Sanacount

Auto op de zaak of in privé aanschaffen?

Kan ik beter een auto op de zaak of in privé aanschaffen? Als ondernemer is het vaak handig om een auto te hebben. Voor inkopen, het bezoeken van klanten of bijvoorbeeld om naar het bedrijfspand te rijden. Bij uitstek de meest gestelde vraag die we krijgen is dan ook: Zal ik de auto op de […]

Read More
Wanneer kan je het beste een B.V. oprichten - BLogs - Nieuws - Sanacount

Wanneer kan je het beste een bv oprichten?

Wanneer is het interessant om een bv op te richten? Heb je een eenmanszaak of een personenvennootschap (vof, maatschap, cv) anders gezegd een onderneming in de inkomstenbelasting (ook wel IB onderneming genoemd)? En wil je weten wanneer het voor jou interessant is om een bv op te richten? In deze blog lees je meer over […]

Read More
Alles over de oprichting van een BV - BLogs - Nieuws - Sanacount

Alles over de oprichting van een bv

Oprichting van een bv De afweging om een bv op te richten is weer actueel. Het tarief van de vennootschapsbelasting is verlaagd. En de ondernemersfaciliteiten voor de ondernemer in de inkomstenbelasting (ook wel IB ondernemer genoemd, bijvoorbeeld eenmanszaak of personenvennootschap) worden de komende jaren verder versoberd. De rechtsvorm bv biedt dus diverse fiscale voordelen. Maar […]

Read More

Ook interessant

Contact

Wil je meer weten over salarisadministratie en loonbelasting? Stel hier je vraag:


    Contact

    Wil je meer weten over salarisadministratie? Stel hier je vraag:


      Contact - Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies