Administratiekantoor in Nijmegen

Belastingen en financiën, zoals de boekhouding en salarisadministratie, kunnen nogal eens wat aandacht opeisen en energie vragen. Dit besteed je liever aan andere projecten. Het uitbesteden geeft rust. Met een administratiekantoor in Nijmegen, loop je makkelijk even binnen. Met een kop koffie erbij kijken we graag samen naar de uitdagingen, van administratie tot aan duurzame bedrijfsstrategie. Samen zorgen we voor inzicht, focus en een structureel hogere winst op de korte termijn en duurzame waarde op langere termijn.

Lokale subsidies en wet- en regelgeving

Een administratiekantoor uit Nijmegen weet wat er speelt in de stad, welke specifieke subsidies de gemeente verstrekt en wat er aan lokale wet- en regelgeving is besloten. Zo staat Nijmegen bekend als een stad met veel oog voor groene transitie en kunst & cultuur(historie), dit vertaalt zich vanzelfsprekend ook in het beleid. Wij nemen naast Europese en nationale regelgeving ook dergelijk beleid mee in ons financieel en belastingadvies, zelfs tot op het niveau van de administratie. Wil je een proactieve boekhouder uit Nijmegen, die meer te bieden heeft; een specialist die adviseert, met verstand van digitale innovatie en duurzaamheid? Dan staan wij naast je.

Nijmeegse community

Bedrijven en organisaties zitten vaak in elkaars vaarwater, dit kan je negatief vertalen als concurrentie, maar vaak is er juist ook veel positiefs te behalen. Binnen een gemeente of regio kan samenwerking juist tot verbetering leiden, soms te vertalen in meer business, soms in het bereiken van meer intrinsieke doelstellingen.

Omdat we zoveel meer zijn dan een administratiekantoor zien wij de haakjes en koppelen wij jullie graag aan andere partijen die jullie versterken. Waar nodig voor een wettelijke controle koppelen we jullie graag aan een accountant. Maar onze community is breder dan dat, zo voelen we ons verwant en werken we graag samen met duurzame initiatieven, startups, organisaties en bedrijven. Als initiatiefnemer van de Nijmeegse tak van SDG Lokaal, werken we samen met Nijmeegse ondernemingen, organisaties en de gemeente aan het behalen van de 17 sustainable goals van de Verenigde Naties.

Dus of je nu op zoek bent naar een administratiekantoor die jouw administratie goed inregelt of eigenlijk zoekt naar een strategisch bedrijfsadviseur (met een duurzaam hart), wij nodigen je van harte uit voor die eerste kop koffie.

Meer weten?
Wij horen het graag​

Spelen er vraagstukken, praktisch of strategisch, waarmee wij kunnen helpen? We gaan graag in gesprek om te kijken wat we voor jullie mogen betekenen. Tot snel.