Expertisegebieden

Expertises

  • Over
  • Blogposts

Maak kennis met Ilonka Speksnijder

Ilonka Speksnijder werkt bij Sanacount als Bedrijfsadviseur. In deze rol ondersteunt zij zowel de klanten als de interne organisatie. Dit doet zij door middel van projectmanagement, procesbegeleiding en bedrijfsadviesIlonka is goed in het vertalen van de strategie naar de praktijk. Ze werkt graag met organisaties die bezig zijn met duurzaamheid én hun lange termijn resultaten. 

Organisaties helpen écht stappen te zetten

Het leukste aan haar werk vindt ze dat ze organisaties kan helpen om écht stappen te zetten. Ze heeft de ambitie om een zinvolle bijdrage te leveren. Dit doet ze door organisaties te ondersteunen bij de realisatie van duurzame resultaten. Ilonka is praktisch, daadkrachtig én een organisatietalent. Haar lijfspreuk sluit hier goed op aan: “als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan”. 

Passie voor duurzame samenleving

Ilonka heeft voor Sanacount gekozen vanwege de gedeelde passie voor een duurzame samenleving. Ze werd ook enthousiast van de de ambitieuze ondernemers die Ertuğ en Neşe zijn. Met een gedreven team dat graag vooruit wil. 

"Door de strategie te vertalen naar de praktijk kan ik organisaties helpen écht stappen te zetten"
Ilonka Speksnijder - Sanacount - Team
Ilonka Speksnijder

Wie is Ilonka in haar vrije tijd?

Ilonka heeft een diverse achtergrond. Zo heeft zij ICT, bedrijfskunde en empowerment gestudeerd. De vakgebieden waar zij veel werkervaring in heeft zijn projectleiding, procesbegeleiding, interim-management en coaching. 

Wie is Ilonka in haar vrije tijd?

Ilonka woont in Arnhem. Ze heeft twee volwassen kinderen én een kleinzoon. Haar hobby’s zijn koken, dansen en (moes)tuinieren. En koken blijft niet bij een hobby. Naast Bedrijfsadviseur is ze ook gepassioneerd professioneel kok en heeft zij haar eigen eetcafé in Arnhem. 

Wil jij eens sparren met Ilonka?

Wil jij eens sparren met Ilonka? Neem gerust contact met haar op. Ze denkt graag met jou mee. 

Helaas, geen blogs

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen