Ilonka Speksnijder

Bedrijfsadviseur

Talenten

  • Coachen
  • Ondernemerschap
  • Plannen & organiseren

 

Branches en specialisaties

Dit is Ilonka Speksnijder

Ilonka ondersteunt, in haar rol van bedrijfsadviseur, zowel opdrachtgevers als de interne organisatie van Sanacount. Dit doet zij door middel van projectmanagement, procesbegeleiding en bedrijfsadvies. Ilonka haar kracht is het ondersteunen bij de vertaling van de strategie naar de praktijk. Ze werkt graag met organisaties die bezig zijn met duurzaamheid én hun langetermijnresultaten. Ze heeft voor Sanacount gekozen omdat hun visie op duurzaamheid matcht met haar streven. Haar drijfveer in de dagelijkse werkzaamheden is dat ze bedrijven en organisaties helpt om écht stappen te zetten. Ilonka is praktisch, daadkrachtig én een organisatietalent.

Naast haar werk bij Sanacount runt ze ook nog een eens een café in het mooie Arnhem. Door haar jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer begrijpt ze de uitdagingen van de opdrachtgevers van Sanacount als geen ander.
"Wanneer de strategie vertaald wordt naar de praktijk, kan ik dat proces ondersteunen en organisaties helpen écht stappen te zetten"
Ilonka Speksnijder - Sanacount - Team
Ilonka Speksnijder​

Ilonka en haar koffie

Ilonka houdt het meest van een lekker sterke, hete espresso. En dan niet zo’n halve kop, nee echt in twee a drie slokken op. En die drinkt ze het liefst in Baveno aan het Lago Maggiore in dat leuke tentje direct aan het meer. ’s Morgens als het nog niet zo warm is en het meer nog glad als een spiegel glinstert in de ochtendzon. Geef haar eens ongelijk.

Advies voor jullie bedrijf?

Ilonka denkt graag met je mee, in strategie én in uitvoering. Neem contact met haar op om eens samen te sparren over hoe jullie de doelen bereiken.

Helaas, geen blogs

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen