Expertisegebieden

 • MDM

  Expertises

   • Data Analyse

   • Over
   • Blogposts

   Maak kennis met Data Analist Frank Mom

   Frank is de nieuwe Data Analist van Team Sanacount. Na de website te hebben ontwikkeld kwamen meer talenten uit de mouw gekropen. Frank wil data analyse naar een hoger niveau tillen en hij heeft de ambitie om samen met talentvolle ontwikkelaars duurzame resultaten bij de klanten van Sanacount neer te zetten. Deze business unit is een mooie samenwerking tussen Sanacount en Franks’ eigen organisatie. 

   Digitale transformatie is de toekomst

   Frank wil het beste uit mensen halen door middel van digitale middelen. Hij gelooft dat digitale transformatie de toekomst is en neemt mensen mee in dat proces. Dat neemt niet weg dat Frank echt een nerd is die best zich een hele dag kan vermaken met code schrijven.

   "Samen met talentvolle ontwikkelaars wil ik duurzame resultaten bij de klanten van Sanacount neerzetten"
   Frank Mom - Sanacount - Team
   Frank Mom

   Strategic en Information Management

   Frank heeft twee masters in Strategic Management en Information Management. Hij heeft voorheen als IT consultant gewerkt voor een multinationals in de halfgeleider industrie, maar doet ook veel vrijwilligerswerk. Sanacount sluit aan bij de visie die Frank zelf heeft en waar hij aan gecommitteerd is.

   Wie is Frank in zijn vrije tijd?

   Frank komt uit Culemborg en woont hier samen met zijn vrouw en aanstaande hond. Hij houdt van suppen, gamen, reizen en goede boeken. Hij is een grandioos motorfanaat zonder motor. De beste stuurlui staan immers aan wal.

   Meer weten over data analyse?

   Ben je nieuwsgierig geworden naar data analyse en wil je hier meer over weten? Frank beantwoordt vragen met alle plezier. Neem gerust contact met hem op!

    

   Helaas, geen blogs

   Interesse?
   Neem contact op

   Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
   Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

   Interesse?
   Neem contact op

   Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
   Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen