Frank Mom MSc

Data-analist

Talenten

  • Ambitie
  • Probleemanalyse
  • Zelfontwikkeling

 

Branches en specialisaties

Dit is Frank Mom

Frank wil het beste uit professionals en organisaties halen met behulp van digitale middelen. De digitale transformatie is er niet een van digitalisering an sich, het meenemen van mensen en processen is belangrijk, en dat doet Frank dan ook met verve. Dat neemt niet weg dat Frank de geuzennaam “nerd” met trots draagt, hij kan zich ook prima een hele dag vermaken met het schrijven van code.

Data-analyse mag naar een hoger niveau getild worden en Frank heeft de ambitie om samen met talentvolle ontwikkelaars duurzame resultaten te realiseren voor opdrachtgevers. Deze business unit is een mooie samenwerking tussen Sanacount en Franks’ eigen organisatie.
"Samen met talentvolle ontwikkelaars wil ik duurzame resultaten bij de opdrachtgevers van Sanacount neerzetten"
Frank Mom - Sanacount - Team
Frank Mom​

Frank en zijn koffie

Koffie is wel een beetje de motor van Frank zijn kantoordagen. Het is tevens ook het moment suprême buiten zijn werkdag. Met goede koffie maak je hem namelijk echt gelukkig! Thuis zijn ze aan het sparen voor zo’n luxe koffiemachine met piston, melkopschuimfunctionaliteit en andere magie. Koekje erbij en Frank zijn dag kan door.

Advies voor jullie bedrijf?

Benieuwd hoe data-analyse jullie bedrijf of organisatie verder kan helpen? Neem contact op met Frank en hij kijkt samen met jou naar mogelijkheden en oplossingen, voor op de korte termijn en voor de langetermijndoelstellingen.

Helaas, geen blogs

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen

Interesse?
Neem contact op

Wij staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen voor je probleem
Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies Nijmegen