Interim management

Interim management

Heb je een groter langlopend project binnen jouw onderneming? Of heb je tijdelijke ondersteuning nodig bij je de financiële bedrijfsvoering? Ook dan is Sanacount hét Bedrijfs- en Belastingadviesbureau voor jou en bieden wij jou de ondersteuning die jij zoekt.

Consultant of interim manager?

Wanneer je langdurig ondersteuning nodig hebt bij bepaalde bedrijfsprocessen kan het verstandig zijn de stap te maken van consulting naar interim management. De adviseurs van Sanacount zijn er klaar voor. Zij zijn langdurig inzetbaar om hun specialisme voor jou te laten werken. Denk aan:
 • Business controllers
 • Financial controllers
 • Bedrijfskundigen
 • Fiscalisten
 • Financiële managers
 • Financiële adviseurs
 • Auditors
Staat wat je zoekt er niet bij? Vraag er gerust naar. De expertises van Sanacount beslaan nagenoeg de gehele bedrijfsvoering waar jij als MKB-er mee van doen hebt.

Samenwerkingspartners

Voor multidisciplinaire opdrachten werken wij ook met samenwerkingspartners op het gebied van marketing, advocatuur, accountancy en ICT. Zo denken we met je mee bij alle zaken waar jij als ondernemer ’s nachts wakker van ligt.

De financiële basis op orde

Als groeiende onderneming loop je tegen een hoop obstakels aan. Van een tekort aan investeringscapaciteit, een gebrek aan vakkennis, een gebrek aan facturabele uren en een gebrek aan de juiste mensen op de juiste plek. 

Groeipijnen vroegtijdig verhelpen

Het is belangrijk om deze groeipijnen in een vroeg stadium te verhelpen zodat je geen onnodige risico’s loopt. Daarbij is het van groot belang dat je allereerst de financiële basis op orde brengt. Met een adviseur van Sanacount behoren deze groeipijnen snel tot de verleden tijd. Samen maken we jouw onderneming toekomstbestendig en zorgen ervoor dat je gestaag doorgroeit.

Flexibel en op verzoek inzetbaar

Het voordeel van interim management is dat je geniet van de voordelen van een extra medewerker zonder dat je gebonden bent aan de nadelen van een medewerker in dienst. Daarmee profiteer je maximaal mee zonder enig financieel risico.

Diverse kennisgebieden

Sanacount heeft de beschikking over een team van ervaren adviseurs met diverse kennisgebieden. Of het nu gaat om het tijdelijk leidinggeven aan de financiële afdeling van jouw onderneming of het verbeteren van de bedrijfsvoering. De specialisten van Sanacount hebben ruime branche kennis en zetten die graag voor je in.

MKB, zorg en overheid - Sanacount kent jouw branche als geen ander

De specialisten van Sanacount hebben ruime ervaring met interim opdrachten in het MKB, de zorgsector en de overheidssector. Zij zijn specialisten in hun eigen vakgebied én ervaren experts in jouw branche. De waarde die zij in relatief korte tijd genereren in jouw bedrijf of organisatie is daardoor groot. Zeker wanneer zij lang tot middellang worden ingezet.

Koploper in technologie en automatisering

Sanacount is een koploper wanneer het om procesverbetering en automatisering van financiële processen gaat. Het inzetten van data analyse kent dan ook geen geheimen meer. De adviseurs van Sanacount zijn zeer ervaren en bedreven en streven ernaar het maximale te halen uit de mogelijkheden die de huidige tijd ons biedt. Zo volgen we de trends op de voet en blijven kritisch op onze eigen werkwijze.

 

Organisatiestromen automatiseren

Bij de dienstverlening van Sanacount hebben wij de interne organisatiestromen in grote mate geautomatiseerd. Deze kennis en ervaring delen we graag met andere ondernemers. Automatisering is immers de snelste manier om ondernemers te helpen om slimmer te werken.

Handige tools inzetten

Door jouw onderneming te analyseren, en handige tools in te zetten waar mogelijk, maken we jouw handen en die van jouw medewerkers vrij. Zo houd je tijd over om te doen wat van waarde is voor jouw onderneming: Tevreden klanten bedienen. De adviseurs van Sanacount begeleiden jou en jouw onderneming van A tot Z naar een moderne en waardevolle organisatie.

Deel pagina

Sanacount media

Sanacount wint Exact Samenwerking Award 2020

HOERA! Sanacount wint de Exact Award Samenwerking

HOERA! Sanacount sleept de Exact Samenwerking Award 2020 binnen! Dit werd vandaag tijdens het online event Exact Live bekend gemaakt. Team Sanacount is ongelofelijk trots! Bekijk hier Sanacount verrast werd met de award. https://www.youtube.com/watch?v=1nahWULGwmg Top 10 in de boekhouding en accountancy van Nederland Eerder liet Sanacount weten door Exact genomineerd te zijn voor als top 10 […]

Read More
Sanacount is genomineerd voor de Exact Cloud Award 2020 - Nieuws - Blogs - Sanacount

Sanacount genomineerd voor de Exact Cloud Award 2020

Innoveren doen we voor jou! Exact Cloud Award 2020 Hoera! Sanacount is genomineerd voor de Exact Cloud Award 2020! Vandaag werden we feestelijk verrast door het team van Exact, inclusief confetti en taart. We behoren tot de Top 10 kantoren van Nederland.  Innovatie en automatisering – Top 10 kantoren van NL De Exact Cloud Award wordt […]

Read More
Het UBO register is een feit! Wat betekent dit voor jou - Blogs - Nieuws - Sanacount

Het UBO register is een feit! Wat betekent dit voor jou?

Op 27 september 2020 is het UBO register geopend. Deze verplichting is onder meer van toepassing op bv’s, nv’s, stichtingen, verenigingen, v.o.f.’s, STAK’s, maatschappen, cv’s, ANBI’s en kerkgenootschappen. De hoofdlijnen van de inhoud van deze het UBO register lees je in deze blog. Wat is het UBO register en voor wie is dit relevant? UBO […]

Read More
Vraag de SLIM subsidie regeling aan voor eind september - Nieuws - Blogs - Sanacount .png

Vraag de SLIM subsidie regeling aan voor eind september

Ben jij een mkb-onderneming en wil je de ontwikkeling van jouw personeel stimuleren én ondersteunen? Dan is de SLIM-regeling wat voor jou. Vanaf 2020 wordt er € 48 miljoen beschikbaar gesteld voor deze subsidieregeling. Wil je weten wat deze regeling inhoudt? Wat de voorwaarden zijn? En hoe je de regeling aanvraagt? Je leest het in […]

Read More
Sanacount Corona (COVID-19) update - Blogs - Nieuws - Sanacount

Sanacount Corona (COVID-19) update: Noodsteunpakket voor ondernemers 2.0

Vanaf 1 juni 2020 worden door de overheid een aantal maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus versoepeld. Hiermee wordt ook het tweede noodsteunpakket voor ondernemers van kracht. Dit pakket is geldig van 1 juni tot 1 oktober. In deze blog willen we meer duidelijkheid geven over wie, waarvoor en hoe de financiële steunmaatregelen aangevraagd. […]

Read More
Sanacount Corona (COVID-19) update - Blogs - Nieuws - Sanacount

Sanacount Corona (COVID-19) update

Afgelopen week hebben we veel vragen gekregen van onze klanten en relaties die in zwaar weer zitten door de Corona maatregelen van het kabinet.  We merken vooral dat er veel onduidelijkheid is over wie voor welke financiële steunmaatregel in aanmerking komt en hoe deze kunnen worden aangevraagd. In deze blog willen we daar duidelijkheid over […]

Read More
Sanacount Corona COVID-19 - Blogs - Nieuws - Sanacount

Coronavirus: Je financiën op orde houden tijdens de crisis

Heel snel is het duidelijk geworden wat voor pijnlijke gevolgen het Coronavirus heeft voor het bedrijfsleven. De overheidsmaatregelen die getroffen zijn om het virus in te dammen hebben grote gevolgen voor veel ondernemingen. De overheid probeert de gevolgen waar mogelijk via fiscale maatregelen of garantiestellingen te verminderen. Ook de banken helpen mee door gelden te […]

Read More
Sanacount Corona COVID-19 - Blogs - Nieuws - Sanacount

Coronavirus: Fiscale maatregelen uitstel van betaling

Fiscale Maatregelen – Uitstel van betaling Om de gevolgen van het coronavirus voor ondernemers te verzachten, heeft de Belastingdienst maatregelen genomen. Als ondernemer of ZZP’er kun je, nadat de aangifte is gedaan en een aanslag is ontvangen, de Belastingdienst vragen om bijzonder uitstel van betaling. Ook kun je de door jou te betalen voorlopige aanslag aanpassen. […]

Read More

Sanacount media

Het belangrijkste nieuws op één plek

Sanacount media is dé plek waar jij jouw antwoorden vindt op je ondernemersvraagstukken. Van belangrijk nieuws tot recente ontwikkelingen op het gebied van strategie & leiderschap, technologie, fiscale regelgeving en personeel.  

Op zoek naar een interim manager?

Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken? Neem dan contact met ons op.


  Op zoek naar een interim manager?

  Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken? Neem dan contact met ons op.