Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

De meeste ondernemingen beschouwen hun peroneels- en salarisadministratie als een administratieve rompslomp. Er gaat vaak te veel tijd mee verloren. Daarom heeft Sanacount een softwarepakket waarmee wij in een mum van tijd jouw loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgave verzorgen. We zetten de meest gestelde vragen hierover voor je op een rij.

Hoe moeilijk is het om over te stappen?

Helemaal niet moeilijk! Als je wilt overstappen is dit het meest eenvoudig om te doen tijdens de jaarovergang. Sanacount vraagt jou enkel om de dossiers van de medewerkers en de correspondentie met de Belastingdienst. Wij regelen de rest. De administratie wordt ingericht én je krijgt uitgebreid uitleg over de werking van het systeem. Wil je liever overstappen gedurende het jaar? Geen probleem. In dat geval wordt de administratie van voorgaande maanden nagebootst. Ook wordt dan alles inhoudelijk gecontroleerd en nagelopen.    

Wat zijn de voordelen van de salarisadministratie uitbesteden?

Het voeren van een salarisadministratie is voor veel ondernemers geen favoriet. Het kost veel tijd. Een begrip wat binnen bedrijven vaak schaars is. Door de salarisadministratie uit te besteden bespaar je niet alleen tijd. Je bent er ook zeker van dat deze altijd op de juiste manier wordt uitgevoerd. Sanacount beschikt over actuele en specialistische kennis. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat de administratie te allen tijde voldoet aan de meest recente fiscale- en sociale- wet- en regelgeving. Op deze manier word je volledig ontzorgd.

Welke loonadministratie software
gebruikt Sanacount?

Sanacount maakt gebruik van de Nmbrs software. Deze werkt volledig in de cloud. Dit betekent niet alleen dat je alle wijzigingen digitaal kunt doorgeven, maar ook dat jouw salarisadministratie overal én altijd toegankelijk is. Om dit gemak verder te vergroten is de software ook beschikbaar als een gratis mobiele app. Bovendien is Nmbrs de meest efficiënte en gebruiksvriendelijk software van het moment. Het is vrijwel altijd mogelijk om een integratie te maken met huidige bedrijfsapplicaties. 

Kan ik de loonadministratie
niet beter zelf doen?

Ondernemers moeten doen waar ze goed in zijn:  Ondernemen. Het voeren van de loonadministratie is tijdrovend én vraagt om specialistische kennis en expertise. Door de loonadministratie uit te besteden weet je zeker dat deze tijdig en correct wordt uitgevoerd. Op deze manier blijft de focus liggen op de zaken die voor jouw bedrijf echt belangrijk zijn. Bovendien biedt Sanacount je tevens ondersteuning bij de dagelijkse HR taken en andere HR- en personeelsvraagstukken. Zo kunnen jouw medewerkers optimaal worden ingezet.

Bij hoeveel medewerkers is uitbesteden interessant?

Al vanaf 1 medewerker nemen wij graag de salarisadministratie voor je uit handen. Dit kan gaan om een DGA en ieder bedrijf  met personeel in loondienst. Sanacount biedt haar diensten aan voor mkb-bedrijven. Dit houdt in bedrijven tot 250 medewerkers. Met de diensten die we aanbieden verzorgen we uiteraard onder meer de salarisadministratie. Maar ook met advisering op het gebied van HR én met personeelsvraagstukken helpen we je graag verder.

Kan ik ook voor HR-vragen bij Sanacount terecht?

Jazeker. Ook voor HR-taken kun je bij Sanacount terecht. Het team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten. Zij staan altijd klaar om jou te adviseren. Het uitgangspunt: volledige ontzorging. Dit geldt dus ook voor HR- en personeelsvraagstukken. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig met  opstellen of beoordelen van arbeidscontracten? Of komt een tweede paar ogen goed van pas bij het aanvragen van loonkostensubsidie? Sanacount staat voor je klaar. 

Deel pagina

Hoe moeilijk is het om over te stappen?

Helemaal niet moeilijk! Als je wilt overstappen, is dit het meest eenvoudig om te doen tijdens de jaarovergang. Sanacount vraagt jou enkel om de dossiers van de medewerkers en de correspondentie met de Belastingdienst. Wij regelen de rest. De administratie wordt ingericht én je krijgt uitgebreid uitleg over de werking van het systeem. Wil je liever overstappen gedurende het jaar? Geen probleem. In dat geval wordt de administratie van voorgaande maanden nagebootst. Ook wordt dan alles inhoudelijk gecontroleerd en nagelopen.    

Wat zijn de voordelen van de salarisadministratie uitbesteden?

Het voeren van een salarisadministratie is voor veel ondernemers geen favoriet. Het kost veel tijd. Een begrip wat binnen bedrijven vaak schaars is. Door de salarisadministratie uit te besteden bespaar je niet alleen tijd. Je bent er ook zeker van dat deze altijd op de juiste manier wordt uitgevoerd. Sancount beschikt over actuele en specialistische kennis. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat de administratie te allen tijde voldoet aan de meest recente fiscale- en sociale- wet- en regelgeving. Op deze manier word je volledig ontzorgd. 

Welke loonadministratie software gebruikt Sanacount?

Saancount maakt gebruik van de Nmbrs software. Deze werkt volledig in de cloud. Dit betekent niet alleen dat je alle wijzigingen digitaal kunt doorgeven, maar ook dat jouw salarisadministratie overal én altijd toegankelijk is. Om dit gemak verder te vergroten is de software is ook beschikbaar als een gratis mobiele app. Bovendien is Nmbrs de meest efficiënte en gebruiksvriendelijk software van het moment. Het is vrijwel altijd mogelijk om een integratie te maken met huidige bedrijfsapplicaties. 

Kan ik de loonadministratie niet beter zelf doen?

Ondernemers moeten doen waar ze goed in zijn: Ondernemen. Het voeren van een loonadministratie is tijdrovend én vraagt om specialistische kennis en expertise. Door de loonadministratie uit te besteden weet je zeker dat deze tijdig en correct wordt uitgevoerd. Op deze manier blijft de focus liggen op de zaken die voor jouw bedrijf echt belangrijk zijn. Bovendien biedt Sanacount je tevens ondersteuning in je dagelijkse HR taken en andere HR- en personeelsvraagstukken. Zo kunnen jouw medewerkers optimaal worden ingezet. 

Kan ik ook voor HR-vragen bij Sanacount terecht?

Jazeker. Ook voor HR-taken kan je bij Sanacount terecht. Het team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten. Zij staan altijd klaar om jou te adviseren. Het uitgangspunt is immers: volledige ontzorging. Dit geldt ook voor HR- en personeelsvraagstukken. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig met het opstellen of beoordelen van arbeidscontracten? Of komt een tweede paar ogen van pas bij het aanvragen van loonkostensubsidie? Sanacount staat voor je klaar. 

Bij hoeveel medewerkers is uitbesteden interessant?

Al vanaf 1 medewerker nemen wij graag de salarisadministratie voor je uit handen. Dit kan gaan om een DGA en ieder bedrijf  met personeel in loondienst. Sanacount biedt haar diensten aan voor mkb-bedrijven. Dit houdt in bedrijven tot 250 medewerkers. Met de diensten die we aanbieden verzorgen we uiteraard onder andere de salarisadministratie. Maar ook met advisering op het gebied van HR én met personeelsvraagstukken helpen we je graag verder.

Deel pagina

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel ons gerust jouw vraag. Wij denken graag met je mee over een oplossing die het beste bij jouw situatie past.

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel ons gerust jouw vraag. Wij denken graag met je mee over een oplossing die het beste bij jouw situatie past.

contact met sanacount 2

De loonadministratie en salarisadministratie uitbesteden tegen een vaste prijs.

Het uitbesteden van de loonadministratie en salarisadministratie was nog nooit zo eenvoudig.

Ook interessant

Mag het gebruikelijk loon dga lager zijn tijdens corona - BLogs - Nieuws - Sanacount Bedrijfs- en Belastingadvies

Uitleg – Lager gebruikelijk loon dga tijdens corona, mag dat?

Gebruikelijke loon dga lager tijdens corona? Ben jij directeur-grootaandeelhouder (dga) in jouw bedrijf? Dan gelden er regels voor jouw minimale salaris. Jij moet dan namelijk minimaal een ‘gebruikelijk loon’ verdienen. Wat dit precies inhoudt lees jij in de blog met financiële en fiscale tips voor 2021. Het gebruikelijk loon voor dga’s is verhoogd van minimaal […]

Read More
Uitbreiding steunpakket bedrijven na strengere lockdown - Corona (COVID-19) update - Blogs - Nieuws - Sanacount

Uitbreiding corona steunpakket bedrijven na strengere lockdown

Kabinet breidt corona steunpakket bedrijven verder uit na strengere lockdown – Sanacount COVID-19 update De volledige lockdown is verlengd en dit heeft gevolgen voor veel ondernemers. Daarom zorgt het kabinet voor een uitbreiding van het corona steunpakket voor bedrijven. Deze zijn bedoeld om ondernemers die hard worden getroffen door de coronacrisis te ondersteunen. Sanacount zet de […]

Read More
TOP 20 financiële en fiscale tips om 2021 goed van start te gaan - Blogs - Nieuws - Sanacount

TOP 20 financiële en fiscale tips om 2021 goed van start te gaan

TOP 20 financiële en fiscale eindejaarstips voor 2021 Het einde van het jaar is in zicht. Veel ondernemers zijn druk bezig om alles op tijd af te ronden voor kerst. Er zijn talloze zaken waar jij aan moet denken voor het einde van het jaar. Uitzoeken waar er eventueel nog financiële en fiscale voordelen te […]

Read More
Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) – Hét kerstcadeau van de Belastingdienst - BLogs - Nieuws - Sanacount

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) – Hét kerstcadeau van de Belastingdienst

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) – Hét kerstcadeau van de Belastingdienst Het einde van het jaar is in zicht. De meeste ondernemers zijn druk bezig met het organiseren van (coronaproof) kerstborrels en het verstrekken van kerstpakketten. Maar vergeet óók het kerstcadeau van de Belastingdienst aan jezelf niet. Jij kunt nog voor het einde van het jaar zo optimaal […]

Read More
Sanacount wint Exact Samenwerking Award 2020

HOERA! Sanacount wint de Exact Award Samenwerking

HOERA! Sanacount sleept de Exact Samenwerking Award 2020 binnen! Dit werd vandaag tijdens het online event Exact Live bekend gemaakt. Team Sanacount is ongelofelijk trots! Bekijk hier Sanacount verrast werd met de award. https://www.youtube.com/watch?v=1nahWULGwmg Top 10 in de boekhouding en accountancy van Nederland Eerder liet Sanacount weten door Exact genomineerd te zijn voor als top 10 […]

Read More
Sanacount is genomineerd voor de Exact Cloud Award 2020 - Nieuws - Blogs - Sanacount

Sanacount genomineerd voor de Exact Cloud Award 2020

Innoveren doen we voor jou! Exact Cloud Award 2020 Hoera! Sanacount is genomineerd voor de Exact Cloud Award 2020! Vandaag werden we feestelijk verrast door het team van Exact, inclusief confetti en taart. We behoren tot de Top 10 kantoren van Nederland.  Innovatie en automatisering – Top 10 kantoren van NL De Exact Cloud Award wordt […]

Read More
Prinsjesdag 2020 de highlights - Blogs- Nieuws - Sanacount

Prinsjesdag 2020: De highlights

Prinsjesdag 2020: anders dan voorgaande jaren. Een aangepast programma, geen publiek in Den Haag en Koning Willem-Alexander spreekt de troonrede uit in de Grote Kerk in plaats van de Ridderzaal. Desondanks was het toch een feestelijke dag.    Ons team is op dit moment druk bezig om de Miljoenennota en Rijksbegroting 2021 door te nemen. […]

Read More
Zo besteed je minder tijd aan de administratie - Nieuws - Blogs - Sanacount

Zo besteed je minder tijd aan de administratie

De administratie is voor veel zzp’ers het minst leuke deel van het werk. Iedere maand weer alle facturen uitdraaien en alle bonnetjes terugzoeken. Vervolgens moet je ook nog eens kijken of je een gaatje in je drukke agenda kan vinden om de administratie in te leveren bij de boekhouder. Met een online boekhoudpakket is dat allemaal […]

Read More

Ook interessant

Contact

Al jouw vragen over salarisadministratie en loonadministratie stel je hier:


    Contact

    Al jouw vragen over salarisadministratie en loonadministratie stel je hier: